ambreiaj mort
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- de-abia inscris
ambreiaj mort
am un c5 2.0 HDI si pedala de ambreiaj a ramas la podea. nu mai pot sa plec cu el de pe loc chiar daca schimbatorul de viteze este la pozitia neutra. se comporta ca si cand ar fi ramas in viteza. Stie cineva ceva in legatura cu asta?
suna a cablu amreiaj rupt.
Se schimba doar cablu in cazul asta.
Iti mergea greu pedala inainte ? (se agata cablu pe undeva)
Cati Km are masina ?
Poate ca e timpul pt un kit ambreiaj+ cablu noi....
Nasol moment ca e vreo 10 mil kitul si manopera vre-o 4 mil.
Daca il iei din FR poate iesi mai ieftin oscaro.fr

Se schimba doar cablu in cazul asta.
Iti mergea greu pedala inainte ? (se agata cablu pe undeva)
Cati Km are masina ?
Poate ca e timpul pt un kit ambreiaj+ cablu noi....
Nasol moment ca e vreo 10 mil kitul si manopera vre-o 4 mil.
Daca il iei din FR poate iesi mai ieftin oscaro.fr

- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
c5
lichid scurs din instalatia ambreajului hidraulic, masina a ramas intr-o viteza.nu are cablu ambreaj.
remediere. se cauta scurgerea de lichid.daca nu exista o scurgere,atunci pompa de ambreaj e defecta sau cilindrul receptor de pe cutie.
remediere. se cauta scurgerea de lichid.daca nu exista o scurgere,atunci pompa de ambreaj e defecta sau cilindrul receptor de pe cutie.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
grigoret scrie:suna a cablu amreiaj rupt.
Ma indoiesc ca C5 are cablu de ambreiaj, din moment ce la C4 exista ambreiaj hidraulic.
@Beemer: la C5 au separat circuitele, chiar daca suspensia si servodirectia folosesc acelasi fluid

@Cristi Copcea: trece-ti masina in semnatura. Verifca nivelul fluidului de ambreiaj.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- RETRAS LA PENSIE
Cristi Copcea scrie:Multumesc tuturor celor care au raspuns.
Problema la C5-ul meu a fost o scurgere de lichid la pistonul de ambreiaj.
Am umplut vasul cu lichid Dot 4 si am aerisit circuitul de ambreiaj de la aerisitorul aflat pe pistonul de ambreiaj.treaba de 5 minute.Am depistat si scurgerea,era pe langa tija pistonului de ambreiaj,acum trebuie sa-l schimb.nu e cuminte sa schimb doar garnitura.Voi schimba pistonul cu totul.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
Re: ambreiaj mort
Cristi Copcea scrie:am un c5 2.0 HDI si pedala de ambreiaj a ramas la podea. nu mai pot sa plec cu el de pe loc chiar daca schimbatorul de viteze este la pozitia neutra. se comporta ca si cand ar fi ramas in viteza. Stie cineva ceva in legatura cu asta?
Verifica lichidul instalatiei,am impresia ca e DOT4.Nu prea ma pricep la mecanica.
Bafta...