volan c5

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

bakunin99
just curious

volan c5

Mesajde bakunin99 » Mie 23-Iul-2008 13:35

salutare, c5-ul din semnatura, dupa cateva luni a inceput sa manifeste o problema enervanta: pe volan exact in cele 2 zone unde statistic eu tin cel mai mult maiine, imitatia de piele de pe volan a inceput sa se "ia", imi raman pe miine bucatele cam lipicioase si negre de musama sau ce naiba e aia :)
A mai intalnit cineva asa ceva .. vreo idee?
merci.

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Vin 25-Iul-2008 12:21

Da, din pacate la toate...
Passion pour C5

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Vin 25-Iul-2008 12:23

Poti incerca sa tratezi pielea de pe volan din cand in cand cu o solutie speciala.
Passion pour C5

bio
simpatizant

Mesajde bio » Lun 28-Iul-2008 13:18

Am aceeasi problema..masina de cateva luni :cry: ...plus de a inceput sa se cojeasca si pe langa comanda geamurilor electrice; si nu am decat 13 000 km

Vortex
simpatizant

Mesajde Vortex » Joi 05-Feb-2009 01:13

si c5 I si c5 II au problema asta.Poti sa dai cu ulei de peste pana nu mi poti :)).Eu am rezolvat-o prin inlocuire la un baiat din Bucuresti specializat cu asta si mi-am pus piele in doua culori.Arata ca din fabrica.

cosmin_bogdan_s
simpatizant

Mesajde cosmin_bogdan_s » Joi 05-Feb-2009 11:04

Vortex scrie:si c5 I si c5 II au problema asta.Poti sa dai cu ulei de peste pana nu mi poti :)).Eu am rezolvat-o prin inlocuire la un baiat din Bucuresti specializat cu asta si mi-am pus piele in doua culori.Arata ca din fabrica.

Unde si cu cat?

silviu_79
pasionat

Mesajde silviu_79 » Joi 05-Feb-2009 11:12

problema se manifesta la toate marcile cu volan imbracat in piele deoarece nu e piele naturala ci piele ecologica.
sunt mai multe firme si chiar si particulari care imbraca volane in piele si fac treaba buna cu materiale bune.

Vortex
simpatizant

Mesajde Vortex » Joi 05-Feb-2009 20:06

silviu_79 scrie:problema se manifesta la toate marcile cu volan imbracat in piele deoarece nu e piele naturala ci piele ecologica.
sunt mai multe firme si chiar si particulari care imbraca volane in piele si fac treaba buna cu materiale bune.

Da-mi voie sa te contrazic.Sunt f multumit ba chiar mandru de c5, dar "piele" mai porcarie ca la c5 n-am vazut la nici o masina, nici macar peugeot cu care este in gasca nu are asemenea gunoi de imbracaminte.Tot timpul eram cu mainile negre si pline de firmituri, iar vara...mi se scurgea volanul :)).Id-ul de mess al omului cu pielea este total_auto2002.Va recomand...este cu totul altceva.

Vortex
simpatizant

Mesajde Vortex » Joi 05-Feb-2009 20:12

Vortex scrie:
silviu_79 scrie:problema se manifesta la toate marcile cu volan imbracat in piele deoarece nu e piele naturala ci piele ecologica.

Da-mi voie sa te contrazic.Sunt f multumit ba chiar mandru de c5, dar "piele" mai porcarie ca la c5 n-am vazut la nici o masina, nici macar peugeot cu care este in gasca nu are asemenea gunoi de imbracaminte.Tot timpul eram cu mainile negre si pline de firmituri, iar vara...mi se scurgea volanul :)).Id-ul de mess al omului cu pielea este total_auto2002.Va recomand...este cu totul altceva.

Si inca ceva...va recomand piele perforata.Eu n-am apucat sa pun dar o voi face.Ce-mi faceti voi mie....va dau toate ponturile si nu o sa mai am masina unicat. :lol:

silviu_79
pasionat

Mesajde silviu_79 » Joi 05-Feb-2009 21:57

nu am zis ca ar fi probleme cu c5-ul ci doar cu pielea de pe volan atat la citroen cat si la alte marci. apropo de peugeot iti arat un 307cc care are pielea varza, are portiuni unde e decojita si atarna pur si simplu si masina e cumparata de noua de la reprezentanta.

Vortex
simpatizant

Mesajde Vortex » Vin 06-Feb-2009 00:08

silviu_79 scrie:nu am zis ca ar fi probleme cu c5-ul ci doar cu pielea de pe volan atat la citroen cat si la alte marci. apropo de peugeot iti arat un 307cc care are pielea varza, are portiuni unde e decojita si atarna pur si simplu si masina e cumparata de noua de la reprezentanta.

Mi-am dat seama ca nu te-ai referit doar la c5 si tocmai din aceasta cauza am intervenit :) Personal nu am mai vazut ordinarie ca la c5.Compar (doar volanul) cu audi, peugeot 607, renault, vw, opel...restul nu le mai pun ca sunt marci cu prea mari pretentii deja.In fine...costul reimbracarii volanului, pt ca pana la urma asta este ideea topicului, sa rezolvam problema nu vina, este de ~50euro si dureaza cam o zi, pt ca se demonteaza de pe masina, se dezbraca, si se copiaza pielea originala.O sa fac o poza ca sa vedeti ce a iesit.

Înapoi la “Citroen C5 I-II”