A mai intalnit cineva asa ceva .. vreo idee?
merci.
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
silviu_79 scrie:problema se manifesta la toate marcile cu volan imbracat in piele deoarece nu e piele naturala ci piele ecologica.
sunt mai multe firme si chiar si particulari care imbraca volane in piele si fac treaba buna cu materiale bune.
Vortex scrie:silviu_79 scrie:problema se manifesta la toate marcile cu volan imbracat in piele deoarece nu e piele naturala ci piele ecologica.
sunt mai multe firme si chiar si particulari care imbraca volane in piele si fac treaba buna cu materiale bune.
Da-mi voie sa te contrazic.Sunt f multumit ba chiar mandru de c5, dar "piele" mai porcarie ca la c5 n-am vazut la nici o masina, nici macar peugeot cu care este in gasca nu are asemenea gunoi de imbracaminte.Tot timpul eram cu mainile negre si pline de firmituri, iar vara...mi se scurgea volanul).Id-ul de mess al omului cu pielea este total_auto2002.Va recomand...este cu totul altceva.
silviu_79 scrie:nu am zis ca ar fi probleme cu c5-ul ci doar cu pielea de pe volan atat la citroen cat si la alte marci. apropo de peugeot iti arat un 307cc care are pielea varza, are portiuni unde e decojita si atarna pur si simplu si masina e cumparata de noua de la reprezentanta.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori