Salut . Acesta este primul meu post pe acest forum.
Am o problema cu citroenul meu cand pun contactul pe treapta 1 sau pe treapta 2 in bord in dreapta se aude un carait incontinuu care uneori ar da semne ca s-ar si misca cred ca este un releu nu stiu sigur ce este cred ca voi ati putea sti si m-ati putea ajuta pentru ca este foarte inervant .
O alta problema ar mai fii cureaua de distributie am 79650 de km reali cu ea ... Ar fi cazul sa o schimb daca da spuneti-mi si spuneti-mi si ce marca sa iau cureaua pompa de apa rola si etc .
Va multumesc anticipat .
problema saxo 1.1
Moderator: Echipa Tehnica
caraitul se aude cred din cauza motorasului pentru inchiderea clapetei de recilculare a aerului .
Mentionez ca este modelul cu aer conditionat.
Daca tot ii schimb cureaua nu ar strica toate schimburile , plus ca uneori are intreruperi cand apas pedala la fund ... probabil din cauza filtrului de benzica care eu personal cred ca are toti cei 80.000 de km facuti ...
Mentionez ca este modelul cu aer conditionat.
Daca tot ii schimb cureaua nu ar strica toate schimburile , plus ca uneori are intreruperi cand apas pedala la fund ... probabil din cauza filtrului de benzica care eu personal cred ca are toti cei 80.000 de km facuti ...
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
interuperile nu cred ca sunt de la fitru
schimba cureaua si vesifica bujiile
daca or avea si alea 80 ji de mii...
dar la revizii nu ai fost cu ea?
nu trebuiau schimbate deja toate astea?
schimba cureaua si vesifica bujiile
daca or avea si alea 80 ji de mii...
dar la revizii nu ai fost cu ea?
nu trebuiau schimbate deja toate astea?
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- christistanciu
- pasionat
Poate discutia asta te va lamuri, daca nu poti sa postezi aici cu ce problema te confrunti vis-a-vis de motorasul pt recircularea aerului si-ti raspnd cu placere. Succes!
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=4534
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=4534
Un sfat de la un om pĂŁĂžit. Despre cureaua de distribuĂžie, ĂŽn carte scrie cĂŁ se schimbĂŁ la 120.000 km sau 4 ani. Eu nu am fost atent la treaba asta Âşi a mea s-a rupt la 100.000 pentru cĂŁ avea deja 7 ani. La 80.000 ĂŽĂži recomand sĂŁ te grĂŁbeÂşti Âşi sunt de acord cu recomandarea de a fi schimbatĂŁ la 60.000.
Cât despre acel zgomot, mai mult ca sigur cã este de la acel mecanism care acÞioneazã clapeta de recirculare a aerului. E o problemã des Întâlnitã. ªi eu am pãÞit la fel. Urmeazã link-ul lui Cristi ºi vei afla multe lucruri.
Bujiile eu cred cã pot funcÞiona câteva zei de mii de kilometri buni, dar 80.000 e cam mult. In orice caz, filtrele de benzinã, ulei, aer se schimbã cam la 10.000 - 20.000 mii de kilometri, nu ai mult. La fel ºi uleiul. Maºina trebuie ºi ea respectatã un pic.
Cât despre acel zgomot, mai mult ca sigur cã este de la acel mecanism care acÞioneazã clapeta de recirculare a aerului. E o problemã des Întâlnitã. ªi eu am pãÞit la fel. Urmeazã link-ul lui Cristi ºi vei afla multe lucruri.
Bujiile eu cred cã pot funcÞiona câteva zei de mii de kilometri buni, dar 80.000 e cam mult. In orice caz, filtrele de benzinã, ulei, aer se schimbã cam la 10.000 - 20.000 mii de kilometri, nu ai mult. La fel ºi uleiul. Maºina trebuie ºi ea respectatã un pic.