salutare tuturor. mi-am cumparat faruri cu angel-eyes.

nu m-am putut abtine si azi mi le-am montat singur pe masina. n-a fost imposibil dar a fost ceva mai greu decat credeam eu. pana la urma le-am pus. dar: nu am reusit sa scot motorasele de pe farurile vechi. sincer nici nu stiu daca ar trebui sau nu scoase...dar cert este ca si la cele noi se poate regla unghiul farurilor si cred ca trebuie luate motorasele de pe cele vechi si puse pe cele noi. aveti idee cum pot face asta? daca rotesc un motoras, ca si cum as desface un bec (semnalizare sau pozitie) se roteste si se slabeste insa daca trag sa il scot de tot nu iese...e clar ca mai e prins in ceva si nu stiu in ce si cum. asta ar fi una din probleme. cealalta e legata de angel-eyes. care cred ca sunt de fapt niste leduri si cineva mi-a zis ca ar trebui puse si niste relee, nu legate direct in locul becurilor de pozitie. drept pt care nu le-am conectat inca. dar farurile mai au un rand de leduri, ca niste becuri de pozitie si le-am conectat pe alea. deocamdata e ok, se aprind, lumineaza foarte bine, nu sunt probleme. voi ce ziceti? trebuie sau nu relee? multumesc anticipat tuturor pt raspunsuri!