metoda sa nu mai intra praf inauntru

Forum de discutii generale despre Citroen Saxo. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

florin trifan
pasionat

Mesajde florin trifan » Sâm 26-Iun-2010 16:13

de acum o sa te las sa vb k stii cum se spune:cel destept cedeaza primul
pa

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Sâm 26-Iun-2010 16:20

florin dar totusi limba romana? e o dovada de respect catre ceilalti sa intelegi o regula.

iar despre restul povestii, eu ti-am atras atentia asupra unui fapt pe care era posibil sa nu il cunosti. in plus, un simplu gratar de sirma poate rezolva problema frunzelor, de altfel filtrul e complet inutil, iarna cind folosesti mai mult fventilatia e putin praf din cauza ca umezeala e mai mare, iar vara cu geamurile deschise praful intra in voie oricum. asta era toata logica discutiei
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Sâm 26-Iun-2010 16:42

florin, asa cum reiese f clar din raspunsurile mele pe subiectul de fata, eu nu sunt deranjat in niciun fel de ideea ta de a pune acea pasla(lucru pe care-l consider lipsit de logica pt ca ai spus ca mergi cu geamurile deschise), ci doar de faptul ca la primul raspuns care punea la indoiala logica ta, ai sarit la gatul colegului nostru, jignindu-l...
si chiar nu cred ca aveai vreun motiv sa faci asta...
asta a fost motivul interventiei mele...

in ceea ce priveste priceperea mea la alte masini, iese din discutie pt ca toata povestea asta nu este una punctuala, axata exclusiv pe modelul tau de masina, ci este o abordare tehnica a unei probleme care poate aparea la orice alta masina care nu are filtru de polen.
prin urmare, chiar daca nu ma pricep la xsara sau la ce masina ai tu, nu cred ca e f dificil sa-mi imaginez un comportament tehnic al unor dispozitive in general, mai ales ca ti-a spus si colegul khan ca vei suprasolicita in plus aeroterma, cu atat mai mult cu cat va trece timpul si acea pasla se va imbacsi prin faptul ca se va umple cu praf si umiditate...
probabil o vei curata f des...
e problema ta...
deci, nu am facut altceva decat sa-ti atrag atentia ca aici, pe forumul asta, incercam sa nu ne jignim...
se pare ca nici indemnul asta nu a fost pe placul tau, pt ca ai sarit si pe mine si iti este destul de greu sa admiti ca ai gresit si sa analizezi modul in care esti sau nu afectat de ideile altora care nu corespund cu ale tale...

in ceea ce priveste limbajul mirc, trebuie sa intelegi ca e dificil de citit...si mai mult, arata lipsa de respect fata de colegii tai si fata de limba pe care sunt convins ca ai invatat-o la scoala, mai mult sau mai putin...

in rest, numai bine si sa-ti mearga masinuta fara probleme...

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Dum 27-Iun-2010 10:46

florin, stai linistit ca nu am masina de ieri sau de saptamana asta. Am de la 18 ani, si numai citroen. Stiu cam cu ce se mananca aceste masini dupa un total de vreo 100 000 km circulati cu 2 bx-uri si o xantia. Problema cu praful si filtrul este o problema de logica. Eu am aratat un lucru evident in cazul in care cineva l-a omis. Daca nici dupa explicatie nu te-ai prins ca acesta este mersul lucrurilor, mai bine nu pot sa iti explic. Cat despre lipsa ta de respect pentru colegii de forum cred ca tine de educatie.
"If in doubt, flat out!"

robistan25
pasionat

Mesajde robistan25 » Dum 27-Iun-2010 20:02

La ce s-a ajuns de la o bucata de pasla... :roll:

claus27
just curious

Mesajde claus27 » Lun 05-Iul-2010 08:47

nu prea stiu cu ce se "mananca" aceasta meserie de mecanic de aceea ma bucur cand gasesc cate un topic cu improvizari care mai mult sau mai putin sunt bune si toata stima pt acei care le expun pe acest forum, imi pare rau insa ca in loc sa gasesc completari care sa fie folositoare, constructive, se gasesc altfel de explicatii referitoare la gramatica sau alte cele ""unde dai si unde crapa"". Florine nu trebuie sa te opresti din postat ideile tale pt.ca dai de mici obstacole, nu sunt primele si sigur nu vor fi nici ultimele

psa106
just curious

Mesajde psa106 » Sâm 25-Sep-2010 08:05

Saut! Eu am un 106 (aceiasi configuratie) si am pus un burete mai fin in locul aceluia original. L-am decupat mai larg pentru a se mula mai fix pe marginile gaurii si problema s-a ameliorat. Neavand filtru de polen, acest burete trebuie curatat si spalat la fiecare revizie. Bafta!

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Dum 26-Sep-2010 07:41

claus27 scrie:nu prea stiu cu ce se "mananca" aceasta meserie de mecanic de aceea ma bucur cand gasesc cate un topic cu improvizari care mai mult sau mai putin sunt bune si toata stima pt acei care le expun pe acest forum, imi pare rau insa ca in loc sa gasesc completari care sa fie folositoare, constructive, se gasesc altfel de explicatii referitoare la gramatica sau alte cele ""unde dai si unde crapa"". Florine nu trebuie sa te opresti din postat ideile tale pt.ca dai de mici obstacole, nu sunt primele si sigur nu vor fi nici ultimele

claus, nimeni nu are nimic cu niciun coleg care posteaza o idee tehnica si eu nu am intervenit pe motivul asta, ci doar pt ca la un comentariu logic al colegului mbc, florin l-a jignit in mod direct.
din ca vad, e ok si pt tine atitudinea lui. pacat.

Înapoi la “Citroen Saxo”