Tot cautand cum sa inlocuiesc bujiile si tipul necesar pt saxo, am dat de un site si de o lista de preturi cu poze pentru cele mai uzuale piese de schimb. Site-ul e din Germania, dar orientativ cred ca putem sa vedem si alte preturi decat cele din Romania. Ca sa vedeti poza trebuie dat klick pe lupa de la inceputul randului.
http://www.f-w-meisen.de/gast/preislis. ... rd=&suche=
Poze si preturi pentru cele mai uzuale piese de schimb
Moderator: Echipa Tehnica
- christistanciu
- pasionat
Scuze ca ma bag in conversatie. In Brasov sunt unii care au orice model de radiator. Aduc din turcia, iar daca nu au pot face ei pe comanda. Putin mai scumpe alea pe comanda, dar daca chiar nu gasesti, vei avea un radiator cu o calitate buna, facut cum doresti tu.
Nu trebuie sa le fac reclama, pentru ca dak dai un search pe google vei da sigur de ei.
Eu asa i-am gasit cand am cautat la firma radiator pentru camion. Este turcesc, la jumatate de pret fata de cel de origine, si deocamdata inca tine
..cred ca au trecut 2 ani de cand este montat.
Referitor la siteul din germania
pare interesant ..si util cand nu mai ai alte alternative la noi. sau macar asa sa vezi cum arata piesa cand cauti pe la noi.
Nu trebuie sa le fac reclama, pentru ca dak dai un search pe google vei da sigur de ei.

Referitor la siteul din germania

Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
- christistanciu
- pasionat
Eu nu am postat acel site pentru ca cineva sa cumpere de acolo, pentru ca e clar mai scump decat ce e la noi.
Ideea e de a-si face omul o parere cand are o problema. Daca urmariti pe forum veti gasi foarte multi membrii intreband: "mi s-a stricat ..x.. aveti idee cat costa cutare piesa?" Si eu am pus uneori aceasta intrebare ca sa stiu la ce sa ma astept inainte de a merge la un magazin.
Al doi-lea motiv pentru care am postat este si pentru poze. Daca cineva iti spune : "ti s-a stricat cutare piesa..." si nu ai nici cea mai mica idee cum arata, atunci ai de unde sa vezi o poza.Daca dai clic pe lupa din dreptul articolului ce te intereseaza apare poza.
O lista similara in Romania ca sa o ai trebuie sa o platesti cred, e un program anume, un ordonator de baze de date pe care il au magazinele specializate pe piese de import.
Ideea e de a-si face omul o parere cand are o problema. Daca urmariti pe forum veti gasi foarte multi membrii intreband: "mi s-a stricat ..x.. aveti idee cat costa cutare piesa?" Si eu am pus uneori aceasta intrebare ca sa stiu la ce sa ma astept inainte de a merge la un magazin.
Al doi-lea motiv pentru care am postat este si pentru poze. Daca cineva iti spune : "ti s-a stricat cutare piesa..." si nu ai nici cea mai mica idee cum arata, atunci ai de unde sa vezi o poza.Daca dai clic pe lupa din dreptul articolului ce te intereseaza apare poza.
O lista similara in Romania ca sa o ai trebuie sa o platesti cred, e un program anume, un ordonator de baze de date pe care il au magazinele specializate pe piese de import.
Pai daca vine cererea din partea unui moderator o sa pun linkul
. Sper sa nu se considere publicitate pentru ca doar am achizitionat de la ei.
http://www.radiator-auto.ro/Executii-dupa-model.php

http://www.radiator-auto.ro/Executii-dupa-model.php
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Salutare la toti baietii veseli .... Dan Popa ... magazinul din Brasov are nr de tel. 0268.421217 Domar, desi sper ca NU am incalcat nici o regula ... din cate imi aduc aminte din regulament.
Sper sa te ajute sa-ti gasesti problema care te framanta + altele si le recomand si la alti soferi sa cumpere de acolo pt ca sunt singurii din Brasov mai ieftini la bani si calitativ.
Si pt christistanciu ... NU te-am acuzat ca de ce ai pus site-ul ala asa scump sau mai stiu eu ce
... eu doar am zis ca este cam scump pt ca ... eu de obicei stau si urmaresc site-uri cu licitatii care sunt f multe chestii NOI si de aceea am afirmat ca sunt scumpe. Nici eu nu m-am exprimat poate bine.
Sa aveti o zi buna ca tot venii VARA si am sa va cant ceva
v-o placut lume ?? :rolleyes: 
Sper sa te ajute sa-ti gasesti problema care te framanta + altele si le recomand si la alti soferi sa cumpere de acolo pt ca sunt singurii din Brasov mai ieftini la bani si calitativ.
Si pt christistanciu ... NU te-am acuzat ca de ce ai pus site-ul ala asa scump sau mai stiu eu ce

Sa aveti o zi buna ca tot venii VARA si am sa va cant ceva

Or fi aceiasi? Adevarul este ca eu cand am cautat la momentul respectiv, nu prea am gasit altii. Doar magazine de piese auto care ofereau radiatoarele romanesti pt raba.
Partea amuzanta a fost cand au vrut ei sa imi demonstreze cu magnetul ca este cupru si capacul de deasupra celulelor desi nu le cerusem
si s-a lipit magnetul. Oricum inca mai tin radiatoarele, si este vorba de cele aduse din Turcia si care sunt la jumatate de pret fata de cele originale.
Despre cele facute pe comanda, doar mi-au povestit, nu am testat asa ceva, dar banuiesc ca sunt mai bune. Pretul ar fi putin mai mare dar este functie de suprafata si grosimea fagurelui.
Partea amuzanta a fost cand au vrut ei sa imi demonstreze cu magnetul ca este cupru si capacul de deasupra celulelor desi nu le cerusem

Despre cele facute pe comanda, doar mi-au povestit, nu am testat asa ceva, dar banuiesc ca sunt mai bune. Pretul ar fi putin mai mare dar este functie de suprafata si grosimea fagurelui.