Am suferit in urma cu ceva timp 2 incidente in urma carora m-am ales cu avarii de ordin estetic la masina. In primul rand usa stanga spate: am fost lovit de o masina in timp ce stateam pe loc sa intru intr-o parcare. Usa se inchide normal, geamul la fel dar arata urat chiar daca intre timp am indreptat-o la mana. As dori sa stiu de unde cumpar si eu o usa noua sau SH, eventual ce recomandari...
In al doilea rand, pe autostrada fiind, in spatele unui TIR, o pietricica rebela a lovit parbrizul si mi l-a ciobit. Dupa aproximativ 2 luni crapatura s-a intins pe orizontala cam pe 70% din parbriz. La toamna trebuie sa fac ITP-ul si oricum as fi vrut sa-l schimb ca arata urat. Daca ma poate ajuta cineva cu preturi si ceva sfaturi i-as fi recunoscator.
Multumesc.
Parbriz si usa
Moderator: Echipa Tehnica
Multumesc. Nu ma asteptam la un raspuns asa de prompt.
Ma intereseaza cu adevarat, dar cam in 2 - 3 luni. Sincer prefer sa se apropie termenul pentru ITP desi nu prea imi place sa umblu cu ditamai crapatura. Daca intre timp fac rost de bani o sa il schimb mai repede.
Parbrizul meu are intr-adevar o "tenta". De fapt este chiar heliomat cred si as dori unul similar.
Astept un pret.
Masina este 1.1i din 2002 la fel ca in semnatura.
Inca o data multumesc pentru promptitudine.
Ma intereseaza cu adevarat, dar cam in 2 - 3 luni. Sincer prefer sa se apropie termenul pentru ITP desi nu prea imi place sa umblu cu ditamai crapatura. Daca intre timp fac rost de bani o sa il schimb mai repede.
Parbrizul meu are intr-adevar o "tenta". De fapt este chiar heliomat cred si as dori unul similar.
Astept un pret.
Masina este 1.1i din 2002 la fel ca in semnatura.
Inca o data multumesc pentru promptitudine.
Acum e noapte si nu ma pot uita, dar maine dimineata o sa verific. Probabil ca nu e heliomat (inseamna ca nu ma pricep eu prea bine), dar o tenta de culoare are. Senzor de ploaie nu are sigur si nici antena nu cred. Cel putin antena de la radio este sus, pe acoperis. Oricum , ma intereseaza ceva de calitate sa pot vedea noaptea, pe timp de ploaie, sa nu aiba "ape" in el.
Revin maine pana la pranz si poate postez si o poza.
Multumesc.
Revin maine pana la pranz si poate postez si o poza.
Multumesc.
Au trecut cateva luni de la ultima postare si a cam venit vremea sa schimb parbrizul. Intre timp am mai sondat un pic piata si m-am interesat pe ici pe colo. Parbrizul este intr-adevar heliomat (nu vad de ce n-ar fi) asa cum am banuit de la inceput. Nu are senzori de ploaie si nici antena, iar tenta de culoare nu-mi este prea clar cum e ... cred ca verde-albastruie. De fapt este parbrizul original al masinii marca Pilkington. As putea atasa si o poza desi nu stiu cat de bine se vede nuanta parbrizului. In poza se vede destul de bine prin transparenta culoarea geamurilor de la usi care este identica cu a parbrizului.
Daca mai are cineva vreo idee astept ceva sugestii si va multumesc anticipat.

Daca mai are cineva vreo idee astept ceva sugestii si va multumesc anticipat.

Am rezolvat cu parbrizul. Am pus la AGER Sekurit Saint Gobain heliomat, antisoc, izolat fonic si termic (cel putin asta simbolizeaza cele trei iconuri imprimate in colt). Arata foarte bine, manopera ok, pret rezonabil pentu un parbriz de caliate. Sunt multumit.
Problema cu usa ramane in continuare. Poate cineva sa imi recomande un service cu tinichigerie si vopsitorie de calitate/pret ok?
Multumesc
Problema cu usa ramane in continuare. Poate cineva sa imi recomande un service cu tinichigerie si vopsitorie de calitate/pret ok?
Multumesc
iti dau usa mea cu totul, geam interior tot o si montez dak vrei --------- la service iti ia minim 700 ron si mai e si aiurea facuta(chit, vopsea de alta nuanta, etc ..asa scapi de multe probleme f simplu) la mn pretul ef negociabil
dezmembrez citroen saxo 1,5 diesel, 58 cp, motor ok, ...etc intrebati me mess si va spun ce mai am....