Cotiera Saxo.
Moderator: Echipa Tehnica
Cotiera Saxo.
Ma gandeam sa imi pun o cotiera in al meu Saxo si vreau sa va intreb pe voi daca aveti idee care si cum s-ar potrivi.Asta in cazu in care aveti voi si se potriveste aproximativ.Astept parerile voastre!
- Mr Saxo Beat
- just curious
Sal. Putin cu intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Da, se poate pune cotiera si se incadreaza f bine (atentie insa: modelul cotierei trebuie sa fie de dimensiuni reduse si sa NU aiba suport de pahare incorporat in partea din spate - se loveste de manetele ptr reglarea spatarelor scaunelor din fata neputand fi extins - deci inutil). Succes celor ce vor sa-si puna ! PS. E foarte utila ptr modelul cu pachet safety (cu airbag pasager in locul torpedoului) fiind suficient de incapatoare.
Old Saxos never die, they just get faster !
Mr Saxo Beat scrie:Sal. Putin cu intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Da, se poate pune cotiera si se incadreaza f bine (atentie insa: modelul cotierei trebuie sa fie de dimensiuni reduse si sa NU aiba suport de pahare incorporat in partea din spate - se loveste de manetele ptr reglarea spatarelor scaunelor din fata neputand fi extins - deci inutil). Succes celor ce vor sa-si puna ! PS. E foarte utila ptr modelul cu pachet safety (cu airbag pasager in locul torpedoului) fiind suficient de incapatoare.
Da, intradevar este utila.Am reusit montarea uneia si o sa revin cu niste poze in cel mai scurt timp.
- Mr Saxo Beat
- just curious
Mr Saxo Beat scrie:Ma bucur ca ai reusit sa-ti montezi. Ok, astept pozele.
Imi pare rau de lunga intarziere dar am fost ocupat iar abea acum am reusit sa fac pozele si sa le incarc.

cam asa arata.

iar cam asa am prins-o fiind imposibil sa o prind de scaune pt ca ele se misca la rabatare...

datorita manerelor de reglare a spatarului si de rabatare ea sta fixa si nu misca in nici o parte.