salut!
am vazut de curand ca si radacini auto e dealer citroen. Stiti ceva de ei?
Se apropie momentul reviziei si nu stiu exact unde sa merg - am vazut ca ats nu e foarte "placut". Masina nu am luat-o din Bucuresti si asta imi ingeuneaza putin decizia.
multumesc
RADACINI AUTO
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
- 2: Nissan Micra 1.2 benzina
Re: RADACINI AUTO
diana scrie:salut!
- am vazut ca ats nu e foarte "placut".
ats nu se mai ocupa de citroen; a trecut la ford
- sorin69
- pasionat
- Masina: Citroen C-Eysee Exclusive 1.6 VTI 115 CP Euro 6
- 2: Fost posesor Citroen C3 Cool Air, an 2006
Cei de la Prestige m-au dezamagit foarte tare, am fost la inceputul lunii octombrie sa ma interesez de pretul unei anvelope Michelin era in jur de 285 ron Alpine 3, daca cumparai 4 montaj, echilibrare gratuit, am fost la jumatatea lunii, maxim doua saptamani, surpriza neplacuta
acelasi model de anvelopa aproape 370 ron si bineinteles montaj ,echilibrare contra cost. Am o mare lehamite fata de aceste firme care profita de imprejurari si maresc preturile, prostindu-te in fata
.
Ce este sigur prefer sa evit aceasta firma de acum incolo, la urmatoarele revizii ma voi duce ori la Radacini, daca nu, doresc de mai mult timp sa-i viziteze pe cei de la Pro Motor- Rm. Valcea.
P.S. am cumparat de la Norauto Michelin Alpine 4 la pretul de 300 ron, montaj echilibrare, 80 ron si am fost foarte multumit

Ce este sigur prefer sa evit aceasta firma de acum incolo, la urmatoarele revizii ma voi duce ori la Radacini, daca nu, doresc de mai mult timp sa-i viziteze pe cei de la Pro Motor- Rm. Valcea.
P.S. am cumparat de la Norauto Michelin Alpine 4 la pretul de 300 ron, montaj echilibrare, 80 ron si am fost foarte multumit
YOU"LL NEVER WALK ALONE
service Bosch Car Service
Salut,
A fost cineva la service-ul Bosch de pe Marasesti cu un Citroen C5 III?
Vreau sa verifice ceva la o boxa (se aude ciudat).
Multumesc.
A fost cineva la service-ul Bosch de pe Marasesti cu un Citroen C5 III?
Vreau sa verifice ceva la o boxa (se aude ciudat).
Multumesc.
- sorin69
- pasionat
- Masina: Citroen C-Eysee Exclusive 1.6 VTI 115 CP Euro 6
- 2: Fost posesor Citroen C3 Cool Air, an 2006
Salut, ieri am fost la "Radacini" pentru schimbarea placutelor de frana , rotile din fata si a bujiilor, pret total 503 ron , am profitat de o reducere de 20% la piese, datorita campaniei "3 +" ce se desfasoara pana pe data de 15 Mai. Avand in vedere ca, am fost pentru prima data la ei in service pot spune ca, este ok si am fost multumit de serviciile lor.
YOU"LL NEVER WALK ALONE
Înapoi la “Dealeri si service-uri autorizate de importator”