AVEM UN NOU DEALER IN CONSTANTA.
DE MIERCURI 3 NOIEMBRIE DORINTELE VOASTRE DEVIN REALITATE.
SHOWROOM-UL ESTE PE B-DUL AUREL VLAICU LA COMPLEXUL AUTO RADACINI - DEALER OPEL SI CHEVY.
VA ASTEPTAM CU DRAG
NOUL DEALER CITROEN LA CONSTANTA
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: C 5 Break 2,0 . hidramata, an 2004
- 2: CX 2,0 Break. an 1989
- 3: Xsara 1,4 i , an 2002
reprezentznta citroen constanta
Seara buna !
Chiar azi am trecut pe la " Radacini " incercand sa intru in dialog cu cineva din service . Domnisoara de la vanzari m-a trimis in zona " Facturari " unde un coleg mi-a transmis ca abia dupa 20 ale luni sa incerc un telefon de pe carte de vizita inmanata , intrucat cam pe atunci apare si aparatura . Imi doresc cu adevarat ca si in al doilea oras al Romaniei sa avem un service Citroen !
Mult succes !
Chiar azi am trecut pe la " Radacini " incercand sa intru in dialog cu cineva din service . Domnisoara de la vanzari m-a trimis in zona " Facturari " unde un coleg mi-a transmis ca abia dupa 20 ale luni sa incerc un telefon de pe carte de vizita inmanata , intrucat cam pe atunci apare si aparatura . Imi doresc cu adevarat ca si in al doilea oras al Romaniei sa avem un service Citroen !
Mult succes !
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- pasionat
- Masina: C 5 Break 2,0 . hidramata, an 2004
- 2: CX 2,0 Break. an 1989
- 3: Xsara 1,4 i , an 2002
- mesersmith
- Moderator - C5
-
- simpatizant
-
- just curious
Ce noroc ai avut mesersmith, era cat pe aci sa te fii avut client din nou la citroen, tare m-as fii bucurat
, iar ptr domnul iliescu tin sa-i transmit ca i-as mai fii schimbat vreo doua seturi de butuci de roata (cu 900 de ron bucata) ptr prea minunata lui masina C5 break
.
Stati linistiti baieti, ca prea mult nu o sa o duca si astia, fara suparare atentza cu toate ca am fost colegi, nu am nimic personal cu tine.
Poate nu stiati ultima isprava a celor de la Dealer-ul Citroen Constanta: povestioara: un posesor de C5 a ajuns, de prin auzite la noul dealer din oras cu o problema la sistemul de franare(a avut de inlocuit un etrier pe fata), toate bune si frumoase pana in momentul in care , dupa ce a plecat de la service , dupa nici 15 km de mers cu masina yok franeeeee, pazea ca nu ma mai opresc , nu am franeeeee.Mai pe romaneste i-a bagat in "pi-da masii si s-a oprit in curtea primului service pe care la gasit in cale, dar ghiciti cum, cu franaa de mana, mai mai sa-si loveasca si masina.
Rusineee mai incepatorilor, asa calitate oferiti voi clientilor.
Cam atat am avut de spus, de aceea nu cred ca vor rezista prea mult.

Stati linistiti baieti, ca prea mult nu o sa o duca si astia, fara suparare atentza cu toate ca am fost colegi, nu am nimic personal cu tine.
Poate nu stiati ultima isprava a celor de la Dealer-ul Citroen Constanta: povestioara: un posesor de C5 a ajuns, de prin auzite la noul dealer din oras cu o problema la sistemul de franare(a avut de inlocuit un etrier pe fata), toate bune si frumoase pana in momentul in care , dupa ce a plecat de la service , dupa nici 15 km de mers cu masina yok franeeeee, pazea ca nu ma mai opresc , nu am franeeeee.Mai pe romaneste i-a bagat in "pi-da masii si s-a oprit in curtea primului service pe care la gasit in cale, dar ghiciti cum, cu franaa de mana, mai mai sa-si loveasca si masina.
Rusineee mai incepatorilor, asa calitate oferiti voi clientilor.
Cam atat am avut de spus, de aceea nu cred ca vor rezista prea mult.
- mesersmith
- Moderator - C5
Înapoi la “Dealeri si service-uri autorizate de importator”