Atelier Citroen SC.TOTCITRO Serv.SRL
Moderator: Echipa Tehnica
Imi cer scuze ca nu am mai fost asa prezent , insa atelierul a fost la capacitate maxima
Va asteptam la dragul nostru atelier
Avem oferte de piese originale sau aftermarket , diagnoza lexia si seriozitate maxima
Revenim la numerele vechi de telefon :
Mihai Stan - 0744316258
Cristian Stan - 0744294747
Str Mos Ion Roata nr 29 , Ploiesti !
Ca sa putem evita orice neplacere , va rugam sa sunati inainte !
Cine ajunge la atelier , poate vedea si un CX GTI in lucru

Va asteptam la dragul nostru atelier

Avem oferte de piese originale sau aftermarket , diagnoza lexia si seriozitate maxima

Revenim la numerele vechi de telefon :
Mihai Stan - 0744316258
Cristian Stan - 0744294747
Str Mos Ion Roata nr 29 , Ploiesti !
Ca sa putem evita orice neplacere , va rugam sa sunati inainte !
Cine ajunge la atelier , poate vedea si un CX GTI in lucru

Multumesc Famieliei Stan! Sunt omeni de nota zece+. M-au rezolvat cu problema clasica legata de schimbatul fuliei la un pret rezonabil! Incredibil cat de bine se aude motorasul meu acum! Va recomand cu caldura sa mergeti fara nici un fel de grija la ei pentru orice problema mecanica legata de Citroenul vostru! Le multumesc in special pentru rabdarea avuta cu mine! Mihai stie de ce!
lexia and cd changer
mihaistan scrie:Membrii clubcitroen.ro mai vechi de 6 luni, au prima scanare lexia gratuita !
Cu orice problema ,va stam la dispozitie
Salut,
asta inseamna ca puteti sa-mi activati cd changerul pe un rd3-01, xsara picasso 2008 ?

Acum nu ca sunt calic dar 150 ron la reprezentata e furt pe fata
Multumesc si eu public prntru serviciile TotoCitro. Dupa vizita de astazi de la atelier cu ocazia reviziei de 3 ani la masina din semnatura, recomand cu caldura atelierul celor doi pasionati Citroen. Apelati cu incredere. Masina mea are alta viata acum dupa vizita la atelier. Deci avea nevoie de revigorare. Inca o data multumiri!
PSA car forever/Passion pour Peugeot et Citroen
salut sunt catalin , ma bucur sa gasesc in sfarsit niste profesionisti adevarati ,am un c5 hdi 2001 ,am avut ceva probleme pe la electrica , releu alternator iar apoi electromotorul , le- am remediat singur, dar ceva sa intamplat pe acolo , in 2-3 ore i -mi descarca bateria , care este noua , intrebare , se poate vedea pe tester ,si ca costa ? sunt din ploiesti
Pe stoc avem acum sfere IFHS citroen xantia , suspensie normala XA 55 FC -FATA si XA 30 RA ! orice alte piese uzuale pe stoc sau cu comanda vin intr`o zi , singurele piese care dureaza mai mult sunt piesele originale citroen care pot dura pana la 7 zile sa ajunga la noi
Pot sa va ofer si rca la un pret foarte bun precum si casco
Pentru programari si oferte - 0744316258 Mihai Stan
Va asteptam pe strada Mos Ion Roata nr 29

Pot sa va ofer si rca la un pret foarte bun precum si casco

Pentru programari si oferte - 0744316258 Mihai Stan
Va asteptam pe strada Mos Ion Roata nr 29

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
:d
nu pot decat sa multumesc si eu pentru serviciile prestate la xsara mea ... cu ceva intarziere recunosc dar ma misc greu ... varsta e de vina :P
nu pot sa spun decat faptul ca nu sunt nici pe departe incepator ( macar incepatorii cunosc cate ceva ) dar cu siguranta de acum incolo nu voi mai duce masina la alt service
mersi inca odata mihai
nu pot sa spun decat faptul ca nu sunt nici pe departe incepator ( macar incepatorii cunosc cate ceva ) dar cu siguranta de acum incolo nu voi mai duce masina la alt service
mersi inca odata mihai
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 Tourer Excusive, 120 Kw, Automat 2013
- 2: ex. Citroen C4 1.6Hdi, 66Kw
sal,
am un C4 coupe 2006 1.6HDI si trebuie sa ii schimb amortizoarele fata.As vrea sa stiu daca gasesc la voi aceste amortizoare si daca imi poti spune asa in mare si un pret cat ar ajunge cu totul, ar fi perfect.
Inca o intrebare, din experienta voastra, este nevoie sa schimb obligatoriu si arcurile +flanse?
va multumesc,
am un C4 coupe 2006 1.6HDI si trebuie sa ii schimb amortizoarele fata.As vrea sa stiu daca gasesc la voi aceste amortizoare si daca imi poti spune asa in mare si un pret cat ar ajunge cu totul, ar fi perfect.
Inca o intrebare, din experienta voastra, este nevoie sa schimb obligatoriu si arcurile +flanse?
va multumesc,
Creative Tehnology
cablu schimbator c1
M-ar interesa si pe mine un pret pt cablul de la schimbator pt un C1. A cazut o siguranta (un clip in forma de U) si nu-mi mai merg treptele 2,4 si marsariere. Deocamdata e rezovat romaneste cu soricei de plastic, dar nu vreau sa merg cu masina asa.
Pun si o poza...
Uploaded with ImageShack.us
Pun si o poza...

Uploaded with ImageShack.us
Înapoi la “Service-uri independente”