piese s-h citroen
Moderator: Echipa Tehnica
n-am nimic cu tine mai omule, poti face reclama cui vrei, am zis doar ca e posibil sa fi mincat vinzatoru' kkt la micu' dejun, e f ieftin pentru o toba de inox 100% si care sa fie si facuta dupa specificatii. asta e tot
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- Aurel Miruta
- simpatizant
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
la bx se poat schimba cu totul sau doar capetele dinstre roata .. acolo e cel mai probabil sa apara defecte.
despre preturi depinde ce si cum ...
eu am dat pe unele sh dar ok 100 ron bucata sau daca vrei parca la cristi stan in ploiesti se gasesc cu 230 lei noi Glenzer / buc ..
depinde de unde le ei .. sunt convins ca la ATS te rup preturile...
preturi ok au cei care sunt dealeri Meteor sau UNIX (d-astia care tot aduc piese noi facute de terti la noi in tara)
despre preturi depinde ce si cum ...
eu am dat pe unele sh dar ok 100 ron bucata sau daca vrei parca la cristi stan in ploiesti se gasesc cu 230 lei noi Glenzer / buc ..
depinde de unde le ei .. sunt convins ca la ATS te rup preturile...
preturi ok au cei care sunt dealeri Meteor sau UNIX (d-astia care tot aduc piese noi facute de terti la noi in tara)
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Aurel Miruta scrie:Fratilor vreau sa stiu daca la BX planetarele se schimba cu totul
sau numai capetele care vin la roata,daca da aveti idee cat costa?
Ce e asa de greu sa postezi o intrebare la sectiunea BX/Mecanica?
Haideti sa nu facem praf de tot topicul asta!
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Înapoi la “Service-uri independente”