Atelier Citroen SC.TOTCITRO Serv.SRL

Pentru cei cu maşini ieşite din garantie

Moderator: Echipa Tehnica

XXL
de-abia inscris

Mesajde XXL » Vin 14-Ian-2011 07:16

Adrian Musat scrie:Chiar au efect fantastic modificarile. Mai nou am o noua pasiune: imilire de BMW-isti. Sunt tare frustrati cand sunt depasiti de o vechitura.
Deocamdata mai trebuie sa invat sa merg cu ea cu noile setari, ca e alta.
Iar stick-urile cu TOTCITRO CUSTOM chiar dau bine.

Banuiesc ca o spui in gluma, nu? La urma urmei, strada nu este nici poligon si nici circuit de viteza. Cu orice masina careia ii dai talpa, poti depasi un BMW al carei sofer merge in ritmul sau obisnuit. Iti scriu aceste randuri in cunostinta de cauza. Sotul are BMW si este depasit deseori de tot felul de masini, si mai vechi, si mai noi... si mai lenese, si mai sprintene, dar nu se simte deloc frustrat, sau cel putin nu isi exprima frustrarea. Nu vreau sa iei in nume de rau randurile mele.

Ontopic: Am reusit sa intru din nou pe forum si multumesc admin pentru rezolvarea problemelor legate de logare. Doresc sa fac un review pe acest topic: Am fost cu masina in Serviceul TOTCITROSERV. De atunci am parcurs aproape 10ooo km. Masina este cu totul diferita: consuma extrem de putin si are "vana". Este drept, a costat ceva (piese si manopera), dar, per total, sunt extrem de multumita! Ca sa fiu mai precisa, am facut segmentarea motorului. Piese originale la preturi OK, iar manopera "arta si precizie". Oameni deosebit de priceputi, respectuosi si seriosi!

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Vin 14-Ian-2011 09:05

Off-topic , colegul adi foloseste aceasta expresie doar :wink: in trafic din pacate mai mult de jumatate din soferii de bmw in special tineretul ... considera ca daca au un bmw .... au nu stiu ce nava :) din pacate asta este adevarul ! De aici si expresia cu bmwisti :D

On-topic - Ne bucuram ca buburuza merge cum trebuie ! Multumim de recomandare :)
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

comanv
just curious

ptr baietii de service-ul din Ploiesti

Mesajde comanv » Vin 14-Ian-2011 23:32

Intamplarea si norocul meu a constat in faptul ca i-am cunoscut pe cei doi din cadrul service-ului din Ploiesti (Cristi si Mihai). Eram crunt dezamagit de cei de la reprezentanta Citroen din Bucuresti (Baneasa), si mi-am promis ca niciodata nu o sa mai calc pe la ei. Nevoie m-a indrumat catre service-ul din Ploiesti. Nu am decat cuvinte de lauda despre modul in care au lucrat si mai ales preturile aplicate: SUPER REZONABILE in conditiile astea de criza. Iar modul de lucru este de admirat. Toata stima mea VALENTIN din Bucuresti

Arial
pasionat

Mesajde Arial » Sâm 15-Ian-2011 10:53

Pentru tot ajutorul dat in depistarea si remedierea problemelor pe care le-am avut la masini, inclusiv la cea a tatalui meu, tot respectul domnilor. :prayer: :prayer: :prayer:.
Toata lumea ma intreaba de ce ma duc tocmai la Ploiesti pentru interventii la masina, raspunsul este de fiecare data acelasi: pentru ca la Ploesti sunt cei mai buni si cei mai pasionati mecanici pe care i-am intalnit...pentru ca nu am avut niciodata surprize de genul "nu stiu ce are" , "cred ca s-a rezolvat" sau alte raspunsuri evazive; intotdeauna mi-au spus " o sa-i dam noi de cap, ca e facuta de om nu de extraterestrii" si asa a fost, iar eu am fost la ei cu probleme pe care nu le mai nu le-au mai intalnit la alte masini, credeti-ma...
Asa ca inca odata, tot respectul pentru fam.Stan :prayer: :prayer: :prayer:

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 17-Ian-2011 11:13

Multimim de recomandare ! :D

Mai vali ... ce e drept xantia ta ne`a invatat multe .... acuma ca e de bine sau e de rau ... nu mai conteaza ! Ori suntem pasionati ... ori nu mai suntem :D

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Lun 17-Ian-2011 11:19

asa cum am mai spus de cateva ori pe forum, atitudinea fam stan de a imbina activitatea pe forum dand sfaturi si solutii cu atelierul si modul in care se implica in depanari, e mai mult decat salutara.
chiar i-am dat exemplu de nenumarate ori, desi eu nu am fost la ei, fiind f departe de mine, insa celor carora i-am dat exemplu pe ei, chiar nu au avut puterea sa vada in atitudinea lor faptul ca activitatea pe forum duce negresit la o crestere a numarului de clienti si, cu cat sunt mai multi cei multumiti, cu atat vor fi mai multi clienti.
ce argument comercial si de reclama poate fi mai bun decat asta?
imi amintesc ca intrase si fiul lui nea dumitrescu de la champion, i-am dat exemplul fam stan, dar e clar ca nu a inteles nimic...a disparut din peisaj.
tineti-o tot asa.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 17-Ian-2011 13:54

Multumim mult de incurajare !
Probabil modul companiilor mari de abordare a clientului nu este tocmai buna ! Din cate am vazut in toate locurile .... angajatii se duc la munca... pentru a sta un anumit nr de ore , in care sa faca ceva :) interes 0 !
Cel mai important pentru noi este ca orice client chiar si fara nici o cunostinta in mecanica... sa inteleaga care este problema si de ce trebuie facute anumite lucruri . Poate nu suntem noi perfecti , dar ne straduim mereu sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor :)

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Sâm 22-Ian-2011 11:09

Va anuntam cu placere ca micul Atelier este autorizat RAR pentru modelele Citroen ! Conform legii orice masina in garantie are posibilitatea sa faca reviziile la noi fara a avea probleme cu garantia :D
Putem aduce piese de origine la pret de dealer , piese aftermarket de calitate la un pret cat mai bun .

Va asteptam cu drag :D

Sa trecem si datele de contact

Mihai Stan - 0744316258

Ploiesti, str. Mos Ion Roata nr. 29 :)

Email- totcitro_serv@yahoo.com

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Sâm 22-Ian-2011 11:49

asta da veste buna.
ma astept sa creasca fluxul celor care va vor vizita.
ar trebui sa pui din cand in cand anuntul asta.
ba mai mult, ar trebui sa vorbesti cu adminii sa-ti faca un anunt cu inf asta si sa-l faca stiky.
si nu cred ca ar fi reclama, pur si simplu ar trebui considerat ca un ajutor pt membrii forumului.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 24-Ian-2011 13:03

Speram sa putem face fata cererilor , avand in vedere ca ne ocupam maxim de 2 masini in acelas timp (de obicei doar cate 1 pe rand , pentru atentie sporita la lucrare) .
Incercam sa inspiram incredere in marca , este pacat sa fuga lumea de masini bune :)
Momentan lasam doar pe acest topic si o sa pun pe fiecare pagina aceasta informatie :)

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Mie 26-Ian-2011 20:16

donu cristi sunt marian de la cernavoda am luat motoras de parea dreapta sa pun ca daca merge am luat teapa cu dat bordul jos ca ce a facut a cedat iar ce nu am fost sigur de ce a facut inginerii cu mintea in colturi ca mecanica nu e matematica sau carne de porc tr sa gandesti si noaptea sa inventezi ceva nou

stan cristian
pasionat

Mesajde stan cristian » Mie 26-Ian-2011 20:38

marianmarian scrie:donu cristi sunt marian de la cernavoda am luat motoras de parea dreapta sa pun ca daca merge am luat teapa cu dat bordul jos ca ce a facut a cedat iar ce nu am fost sigur de ce a facut inginerii cu mintea in colturi ca mecanica nu e matematica sau carne de porc tr sa gandesti si noaptea sa inventezi ceva nou

nu am inteles nimic.... :shock:
,, WE MAKE HONEY OUT OF DOGSHIT , MIRACLES TAKE LONGER AND COST A LOT MORE ,,

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mie 26-Ian-2011 20:38

mai, e cu motorasul ala de la carnea de porc de pe partea cu matematica. sau cu mecanica. a, nu e de pe stinga, da nu mai stiu ce era cu matematica. sau cu mecanica...? nu mai stiu, m-am incurcat
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

stan cristian
pasionat

Mesajde stan cristian » Mie 26-Ian-2011 20:45

#-o vai de el saracul.... a facut o reparatie la nustiuce service prin constanta .... aia au luat banii si reparatia nu a tinut..... poate ne va povesti mai amanuntit cand se va linisti....
,, WE MAKE HONEY OUT OF DOGSHIT , MIRACLES TAKE LONGER AND COST A LOT MORE ,,

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Joi 27-Ian-2011 13:16

Maine 28 ianuarie (vineri) , ajung in Bucuresti cu treaba si voi avea LEXIA la mine , pentru cine nu are timp sa ajunga la service sau cine stie ce alte motive... pot oferii diagnoza la locul cu pricina :)
Saptamana trecuta m`a sunat un domn cu un c5 2.2 hdi , spre rusinea mea i`am pierdut nr. asa ca il rog sa ma sune , sa`l rezolv !
0744316258 - Mihai Stan !

Inca un mic anunt , pentru fiecare client indragostit de masina sa care ne calca pragul o sa pregatim cate un mic sticker :D

Imagine
Ultima oară modificat Joi 27-Ian-2011 15:08 de către mihaistan, modificat 1 dată în total.

Înapoi la “Service-uri independente”