Adrian Musat scrie:Chiar au efect fantastic modificarile. Mai nou am o noua pasiune: imilire de BMW-isti. Sunt tare frustrati cand sunt depasiti de o vechitura.
Deocamdata mai trebuie sa invat sa merg cu ea cu noile setari, ca e alta.
Iar stick-urile cu TOTCITRO CUSTOM chiar dau bine.
Banuiesc ca o spui in gluma, nu? La urma urmei, strada nu este nici poligon si nici circuit de viteza. Cu orice masina careia ii dai talpa, poti depasi un BMW al carei sofer merge in ritmul sau obisnuit. Iti scriu aceste randuri in cunostinta de cauza. Sotul are BMW si este depasit deseori de tot felul de masini, si mai vechi, si mai noi... si mai lenese, si mai sprintene, dar nu se simte deloc frustrat, sau cel putin nu isi exprima frustrarea. Nu vreau sa iei in nume de rau randurile mele.
Ontopic: Am reusit sa intru din nou pe forum si multumesc admin pentru rezolvarea problemelor legate de logare. Doresc sa fac un review pe acest topic: Am fost cu masina in Serviceul TOTCITROSERV. De atunci am parcurs aproape 10ooo km. Masina este cu totul diferita: consuma extrem de putin si are "vana". Este drept, a costat ceva (piese si manopera), dar, per total, sunt extrem de multumita! Ca sa fiu mai precisa, am facut segmentarea motorului. Piese originale la preturi OK, iar manopera "arta si precizie". Oameni deosebit de priceputi, respectuosi si seriosi!