Fratilor tocmai am schimbat motorul la citronelul meu. PLus multe alte chestii am mai reparat la el. Vi-l recomand Madalin cu toata increderea. Se super pricepe la Citroen, iar mana de lucru e super ieftina. Plus ca poate face oricand rost de piese noi cat si second hand. Eu unul de azi o sa uit de Ionut State sau de Ciocarlan care iau pielea dupa tine cand de duci la ei cu vreo problema. Sincer au devenit deja jepcari.
O sa imi fac reviziile la Madalin.
Garajul lui il gasiti in capatul strazii Energeticienilor, cum vi dinspre piata Bobocica. Mai exact este situat intre 2 spalatorii.
Va spun sincer sunt super mutumit de cum mi-a rezolvat problemele la citroen. A inceput sa munceasca la ora 6 seara sambata, iar duminica am luat masina la ora 6 seara. Si mi-a luat 400 ron pt schimbare de motor si cutie. Il gasiti la 0720.802.611. Va spun cu mana pe inima duceti-va la el daca aveti probleme si veti fi multumiti si de munca si de pret. Si Valy va poate spune acelasi lucru. Bafta si ne mai auzim.
Super Service Citroen...
Moderator: Echipa Tehnica
- gabi caragea
- pasionat
-
- simpatizant
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
in primul rand subiectul asta are 1 an vechime ..asa ca rugamintea este sa nu mai incepi sa scrii in subiecte in care nu se mai uita nimeni .. le citesti pentru referinta ta ulterioara .
cat despre mecani / service-uri poti gasi mai multi / multe .. marea lor majoritate fac toate modelele de citroen
cat despre mecani / service-uri poti gasi mai multi / multe .. marea lor majoritate fac toate modelele de citroen
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Înapoi la “Service-uri independente”