da... este moale suspensia la ML cand e dat pe soft, nu zdruncina, dar problema e ca balangane masina ca dreaq; asta incercam sa spun cand am spus faptul ca "suspensia copiaza drumul", la citroen; nu ai cum sa intelegi decat dupa ce mergi putintel cu asa ceva;
eu unul am fost sofer de cx ca sa zic asa destui ani, si era masina de uz zilnic; e... senzatie ca la masina aia nu cred ca am sa mai traiesc vreodata: aveam sentimentul ca merge pe sine, si ca nimic nu ma poate devia de la traiectorie, plus ca toata treaba asta era combinata cu directia diravi, care chiar NU are rival;
din pacate, inca nu am condus c6, pt ca... nu am unde; astia la citroen in craiova nici nu au asa ceva pe acolo, dar sa mai aibe si de drive-test; daca este cineva printre noi care a condus asa ceva, rog sa isi spuna si el parerile din experienta; cert este ca daca confortul chiar este a la citroen, si senzatia pe care o ai la volan este buna, atunci merita banii; eu unul nu am afectiuni la coloana, dar in schimb am un stomac tare sensibil, caruia nu ii place sa fie zdruncinat

am incercat tot felul de masini, am avut tot felul de masini, dar... tot la citroen hidraulic am ramas, chiar daca bataile de cap par fara sfarsit