alexbeica scrie:am fost cu c1 in ianuarie Constanta-Cluj-Ungaria-Austria si retur.Masina merge impecabil motorul face toti banii.Confortul e acceptabil sa zic pe mine nu m-a deranjat. In schimb vreau sa specific vitezele cu care am rulat pe autobahn in austria: gps-ul imi arata 175 km/h pe bord acul ajunsese pana aproape de afisajul electronic presupun ca aveam 185 km/h (abatere 10 km fata de viteza reala cred). Aceasta viteza am tinut-o constanta urcant si pante spre semmering o statiune la 100 km de viena. benzina era din austria umiditatea aerului e diferita fata de romania, curentii de aer la fel. Ideea e ca parca conduci alta masina afara si chiar mi-a placut. Iti recomand sa faci plimbarea
Interesant.Adevaru-i ca benzina conteaza destul de mult,pt. ca toti cei 68 de cai sa necheze intr-un "glas".Spun asta,deoarece in acest weekend am bagat si eu benzina Mol EVO 5 pt. prima oara si pe drumul spre Tg.Jiu am fost dezamagit de efectul ..."dinamism fara limite" oferit de acest tip de benzina..Pana acum am bagat numai de la Rompetrol,Alto 101 si pana sa apara aceasta cea de 98 ; vreau sa spun ca pentru cat de mic este motorul ( ca si cilindree),ma surpindea tot timpul usurinta cu care ajunge la 120-130km/h,chiar si la 140 ajungand relativ repede.Max.am mers cu 150km/h pe autostrada Buc.-Pitesti..,mai mult fiindu-mi mila sa-i dau.La aceasta viteza mergea de parca zicea-i ca-i o viteza normala pt. aceasta masinuta.Impresionat maxim.Cu cea care-ti ofera " dinamism fara limite"..,trecea un timp considerabil pana sa ajunga la 130..,nu mai zic de 140..Mai degraba dinamism care nu se simte..,decat la buzunar.
Imi dau seama cat de bine trebuie sa simta C1-ul cu benzina si aer de calitate din tarile foarte civilizate.
Abia astept sa ies din "pitoreasca" noastra tara.

Esentele tari se tin in sticlute mici.