Modificari Citroen C1 !
Moderator: Echipa Tehnica
Testele euro ncap - impact lateral cu stalp sunt facute la 29 km/h. Daca viteza se dubleaza, impactul este de 4 ori mai puternic. Dar daca viteza se tripleaza cum a fost in acest caz... Totul s-a intamplat in 2 secunde. Nu uitati asta data viitoare cand mai mergeti peste 100 la ora in afara localitatii. Evenual uitati-va in dreapta la cat de repede trec copacii.
Din cauza ca trunchiul copacului a fost foarte mare, s-a disipat energia pe o suprafata mai mare. Plafonul arata asa pentru ca masina a tins sa se rastoarne pe copac. Defapt, in interiorul masinii, copacul a intrat doar aprox 25 cm, scaunul soferului era aproape lipt de cel al pasagerului, iar caroseria s-a deformat doar pana la scaunul soferului. Usa e semi rupta pt ca au trebuit sa o deschida sa ia ceva din ea. Rotile furate in noaptea accidentului.
Tind sa cred ca daca nu ne oprea copacul ne-am fi rasturnat si ar fi aratat multa mai nasol toata treaba.
PS: inca o data: toata lumea e 100% ok. Eu eram cel mai nasol si m-am intors la lucru de acum o luna
Back ontopic
S-a facut flash tuning la motorul de 1.0. Se pare ca doar din finala sport + filtru k&n se ajunge la aproape 79 de cai. Exact ce ma gandeam si eu cand m-am hotarat sa pun finala sport. Toba originala e un rahat foarte restrictiv. In showroom toyota e un Aygo Live cu toba ruginita :/ Bineinteles, doar filtru sau doar toba nu fac singure foarte mult, dar ajuta. Impreuna se pare ca fac OK.
Finala sport + filtru k&n + flash tuning se ajunge la 87 de cai. Ceea ce e ok pt originalul 68.
http://toyotaownersclub.com/forums/inde ... opic=94140
Din cauza ca trunchiul copacului a fost foarte mare, s-a disipat energia pe o suprafata mai mare. Plafonul arata asa pentru ca masina a tins sa se rastoarne pe copac. Defapt, in interiorul masinii, copacul a intrat doar aprox 25 cm, scaunul soferului era aproape lipt de cel al pasagerului, iar caroseria s-a deformat doar pana la scaunul soferului. Usa e semi rupta pt ca au trebuit sa o deschida sa ia ceva din ea. Rotile furate in noaptea accidentului.
Tind sa cred ca daca nu ne oprea copacul ne-am fi rasturnat si ar fi aratat multa mai nasol toata treaba.
PS: inca o data: toata lumea e 100% ok. Eu eram cel mai nasol si m-am intors la lucru de acum o luna

Back ontopic

S-a facut flash tuning la motorul de 1.0. Se pare ca doar din finala sport + filtru k&n se ajunge la aproape 79 de cai. Exact ce ma gandeam si eu cand m-am hotarat sa pun finala sport. Toba originala e un rahat foarte restrictiv. In showroom toyota e un Aygo Live cu toba ruginita :/ Bineinteles, doar filtru sau doar toba nu fac singure foarte mult, dar ajuta. Impreuna se pare ca fac OK.
Finala sport + filtru k&n + flash tuning se ajunge la 87 de cai. Ceea ce e ok pt originalul 68.
http://toyotaownersclub.com/forums/inde ... opic=94140
Crisskro scrie:M-am interesat la toyota de arcurile pt coborarea masinii cu 2.5cm de la TTE. Arcurile originale, garantie intacta. Pret cu manopera = 20 de milioane.
La Toyota cam toate chestiile optionale sunt 2000 Lei. Am intrebat pe vreamea cand aveam C1 cat costa subwoofer-ul original de Aygo si mi-au raspuns ca 1800 Lei

In Bucuresti mersul cu metroul/pe jos este obligatoriu 

Crisskro scrie:Stie cineva daca aduca cineva jante Volk in Romania? Am aflat de un model care merge pe Aygo/C1/107 care cantareste 3.5 kg bucata. !!!
Nevermind, costa aprox 500 de lire bucata. Se pare ca cea mai buna variata e OZ ultralegerra, pe 15" au 4.9 kg mi se pare, la un pret de aprox 6.5 milioane bucata (prea mult oricum).