Despre butonul de A/C nu stiu nimic, banuiesc ca ai tu o defectiune specifica. Aerul functioneaza, adica baga rece?
Butonul de avarii crapa la toate, se pare din spusele altora ca ar costa in jur de 50lei. Sfatul meu este sa il lasi asa, nu ii afecteza cu nimic buna functionare, iar fisura respectiva, odata ajunsa de la un capat la celalalt al butonului, nu degenereaza. E doar un inconvenient estetic si nimic mai mult.
Vibratiile astea sunt specifice masinii. Unii zic ca de vina e motorul in 3 cilindri care prin conceptie este un motor dezechilibrat, dar oare de ce motoarele in 3 din gama VW nu produc asemenea "zguduieli"? Parca nici Matizul nu se hurducaie in halul asta... Ma rog, eu zic ca masina e de cacao. Unii se vor supara...din nou...
In orice caz, sa o stapanesti sanatos si fara incidente. In cazul tau, fiind vorba de un SH din cate inteleg, masina a avut un pret mic de achizitie iar eventualele defectiuni nu vor fi un capat de tara, desi e mai bine sa nu le ai. Mai rau de astia care le-am luat de noi cu 9400eu si care le vindem dupa 3 ani cu 3000eu, dupa ce am mai bagat 1000eu in reparatii.