Intreb aceasta, deoarece masinuta mea face 5 ani pe 19 Iulie si a parcurs cam cca. 23.500 km.
Nu stiu daca are vreo importanta, dar am facut acesti km in proportie de 95% extraurban.
Baga aer rece si functioneaza ca in prima zi, desi folosesc masina o data la cateva saptamani de cand am cumparat-o..Aaa ..si o tin si sub husa.
Tinand cont ca este freonul "original", ar trebui sa ma duc sa verific nivelul acestuia sau trebuie reancarcata instalatia cu altul "nou" ?
Pana la urma ATS-ul de langa Ikea unde s-a mutat ? Am trecut si pe langa sediul din Pipera acum vreo luna si jumatate si era pustiu pe acolo..
Va multumesc anticipat pt. raspunsuri.
La instal. de AC se completeaza cu freon sau se reancarca ?
Moderator: Echipa Tehnica
La instal. de AC se completeaza cu freon sau se reancarca ?
Esentele tari se tin in sticlute mici.
:)
nu stiu raspunsul la intrebarea cu freonul.. dar ma minuneaza faptul ca ai facut doar 23.500km in 5 ani.
A mea face 5 ani pe 8 august cred. In august sigur.. si are peste 75.000 km
A mea face 5 ani pe 8 august cred. In august sigur.. si are peste 75.000 km

Cateva imbunatatiri:
- jante MAK Fever-5R (vara);
- jante MAK Audace Mirror (iarna);
- becuri Osram Ultra Life (puse pe 07 Mai 2012)
- jante MAK Fever-5R (vara);
- jante MAK Audace Mirror (iarna);
- becuri Osram Ultra Life (puse pe 07 Mai 2012)
Poti merge sa faci o verificare a instalatiei de aer conditionat fie la un service agreat Citroen fie in alta parte. Din cate stiu este acum o campanie de verificare a instalatiei de AC in reteaua Citroen. Cat despre ATS stiu ca au ramas doar cei de langa METRO Otopeni, insa acum se ocupa de Ford.
PSA car forever/Passion pour Peugeot et Citroen
da-mi un semn la 0723592793. facem o verificare si o si reincarcam daca e nevoie
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Pai si sediul din Pipera al cui este. Oricum ATS ereau cei mai scumpi si cei mai aerieni. Sa nu stie ei cum se face resetarea intervalului de service. Sa- spuna ca e un senzor pe busonul de ulei.
Si eu chiar am crezut.

Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
-
- simpatizant