si-a montat cineva difuzoare in usile fata si spate?
Moderator: Echipa Tehnica
si-a montat cineva difuzoare in usile fata si spate?
am vazut la toyota ca monteaza difuzoare in usile spate,eu am dat jos capitonajul de plastic de la o usa fata si am vazut ca ar fi o gara rotunda cu 4 gauri dispuse egal de jur imprejur,deci banuiesc ca este spatiu de difuzor,si-a montat cineva? ca pe mine ma bate gindul sa imi montez si in usile fata si in usile spate ca aici http://newata.toyota-europe.com/ata/pub ... geId=38124
link-ul postat de tine din pacate nu merge, dar daca ai posibilitatea, ai putea sa iei un shubler (sau o linie) si sa masori diametrul gaurii respective si eventual distanta (pe diagonala) dintre orificiile ce par a fi de suruburi. poate faci si niste poze. daca ar merge macar niste boxe de 13cm ar fi extraordinar.
pina fac poze,ca e vremea proasta si nu am energie sa dau plasticu de la usa jos uite linku asta ,poate merge asta ,e de la accesorii toyota http://newata.toyota-europe.com/ata/acc ... ypeId=6251 .Am dat fata jos ca imi merge greu macaraua de la geam si mi-a sarit in ochi si gara aia mai mare cu in care sar potrivi un difuzor.Daca nu ma insel merg de 13 cm acolo,in spate vad ca au pus de 16 cm astia de la toyota.Cum fac pozele revin
Am pus eu difuzoare si in usi, si in panourile laterale din spate (model cu 3 usi). In usi am pus de 13 cm, iar in panourile din spate am pus de 16,5 cm. Pe scurt, se dau jos panourile (cele de pe usile fata si cele din spate, respectiv cele de pe usile spate), se alege locul pentru gauri astfel incat grilele difuzoarelor sa stea bine pe panouri (mai ales cele de pe usile fata), se dau gaurile (se taie cu cutterul sau se dau gauri multiple cu masina de gaurit), se monteaza difuzoarele pe panouri, iar de la Head Unit (CD player) se trag firele pentru difuzoarele suplimentare, in prealabil desfacandu-se toate piesele de pe stalpi, praguri si podea, pentru a putea fi trase firele. Difuzoarele de pe usile fata sunt legate in serie cu cele de pe bord. Sunetul este clar imbunatatit, atat din punct de vedere al calitatii sunetului cat si al volumului insa acest lucru depinde si de marca si modelul Head Unitului si mai ales a difuzoareleor. Spor la lucru!...ca nu-i greu 

"Nothing in life is more exhilirating as to being shot at without result"
Gotta love the Hondas, no torque and you can hear it for 10 minutes before you see it.
Gotta love the Hondas, no torque and you can hear it for 10 minutes before you see it.
Intrebare:
S-a incumetat cineva sa dea banii pe asa ceva si sa le puna sub scaun?
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-WX22A/
SAU ceva mai puternicul
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-WX11A/
Multe cuvinte de lauda despre ele la vanzatori, evident... interesant ar fi daca chiar merita. Eu am renuntat (vandut) la un tun de vreo 200W (pe hartie) in favoarea porbagajului. Sa zicem ca pretul pe ebay ar fi cam cu 15% mai bun decat del de pe linkul de mai sus, mie imi suna tentant. Ca si performante insa... habar n-am....
S-a incumetat cineva sa dea banii pe asa ceva si sa le puna sub scaun?
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-WX22A/
SAU ceva mai puternicul
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-WX11A/
Multe cuvinte de lauda despre ele la vanzatori, evident... interesant ar fi daca chiar merita. Eu am renuntat (vandut) la un tun de vreo 200W (pe hartie) in favoarea porbagajului. Sa zicem ca pretul pe ebay ar fi cam cu 15% mai bun decat del de pe linkul de mai sus, mie imi suna tentant. Ca si performante insa... habar n-am....
- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus
Am fost si eu tentat sa cumpar unul din aceste subwoofere dar pentru ca nu am avut ocazia sa gasesc unul, sa-l aud cum suna, sa vad cat bass poate sa scoata si daca se merita, nu am mai comandat. In schimb m-am multumit cu 2 difuzoare montate pe polita/placaj portbagajului.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare ... /TS-E1796/
Imi tot doream un subwoofer, ceva mai compact, nu unul care sa ocupe tot portbagajul, poate intr-un viitor mai indepartat o sa iau...sper
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare ... /TS-E1796/

Imi tot doream un subwoofer, ceva mai compact, nu unul care sa ocupe tot portbagajul, poate intr-un viitor mai indepartat o sa iau...sper

ce dimensiune au difuzoarele tale Madlex? (imi par Pioneer de la distanta. asta sunt?). dar nu vibreaza urat placa?
@ GTI spune-mi te rog in ce loc al panoului ai montat difuzoarele fata? banuiesc ca in zona unflata din dreptul scaunelor, dar vreau sa fiu sigur. si mai spune-mi te rog cum se demonteaza fetele de usi. multumesc anticipat.
@ GTI spune-mi te rog in ce loc al panoului ai montat difuzoarele fata? banuiesc ca in zona unflata din dreptul scaunelor, dar vreau sa fiu sigur. si mai spune-mi te rog cum se demonteaza fetele de usi. multumesc anticipat.
salutare tuturor, pot pune ca astazi am pierdut efectiv TOATA ZIUA pt. masina. am adunat ce aveam nevoie si m-am apucat de treaba. am cumparat boxe identice cu ale lui Madlex fiindca imi place Pioneer si seria asta galbena e de top, dar, am muncit ore intregi ca sa prepar placa. am jupuit materialul textil de pe dos (de dedesubt), si dupa ce am dat gaurile pt. boxe, am captusit pe dedesubt placa cu Dynamat Xtreme. din pacate, firele de la boxe lipseau din pachet si va trebui sa fac rost de ele abia maine, deci nu stiu cum se aude. pe locurile unde placa se aseaza in pozitie orizontala am pus cauciuc din acela pt. izolatie la inchiderea usilor. per total, daca lovesti usor placa acum se aude f, infundat, ca si cand ai lovi intr-o buturuga de lemn, sau ceva de genul asta. deci cred ca o sa se auda destul de bine muzica. sper
. revin maine cu impresii si poze.

am schimbat si boxulitzele mici din bord cu unele de la Pioneer, seria E, se aud mult mai bine. cele din spate in schimb, chiar si cu izolatia Dynamat au un bas de o calitate f. slaba. cred ca e de vina headul, desi e tot pioneer si a fost nou. per total, se aude mult mai bine, dar nu pot spune ca sunt multumit.
daca doreste ineva am de vanzare boxele vechi de fata, in stare perfecta, pt a fi montate pe alta buburuza. Modelul este JBL CS2104. am dat pe ele 100 sau 110ron, le dau cu 30, ca sa scap de ele. repet, sunt in stare perfecta. nu mai am plasele, dar pt. buburuza nici nu e nevoie de plasa. daca cineva doreste sa le monteze in alta configuratie care necesita plasele, am plasele noi de la Pioneer.

daca doreste ineva am de vanzare boxele vechi de fata, in stare perfecta, pt a fi montate pe alta buburuza. Modelul este JBL CS2104. am dat pe ele 100 sau 110ron, le dau cu 30, ca sa scap de ele. repet, sunt in stare perfecta. nu mai am plasele, dar pt. buburuza nici nu e nevoie de plasa. daca cineva doreste sa le monteze in alta configuratie care necesita plasele, am plasele noi de la Pioneer.
-
- simpatizant
In legatura cu wooferu Pioneer TS-WX22A il am eu montat in portbagaj si este super ok pentru puterea si dimensiunile lui . L-am montat exact cum au facut cei de pe my107 blog insa am prins cu poxipol partea de lemn care am asezat wooferu si acum cateva zile din nefericire s-a dezlipit , o sa caut sa ii dau niste gauri sper sa nu stric nimic:D

Imbunatatiri: becuri Philips X-Treme Power, folie omologata Global, K&N 57i Series Induction Kit , Red console lights