Schimb componente

Forum de discutii generale despre Citroen C1. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

Hachiko.mak
de-abia inscris

Schimb componente

Mesajde Hachiko.mak » Joi 07-Feb-2013 13:55

Salut! Sunt proprietar de citroen c1 model 2009,negru metalizat si vreau sa-i schimb fata cu a unui peugeot 107. Daca e cineva doritor sa facem schimb de capota+faruri+bara fata,astept un semn.Componentele sa nu fie sparte sau ruginite. Am postat aici pt ca stiu ca intra destui posesori de tripleti si pt ca forumul peugeot nu mai permite inregistrari ,pt moment.Asta e fiara mea:
Imagine
s

xbrother
pasionat

:)

Mesajde xbrother » Lun 11-Feb-2013 19:48

Eu as fi interesat de unde ai setul de Jante MAK X-treme. Ca le-am vrut si eu .. dar nu le-am mai gasit pe nicaieri.
Cateva imbunatatiri:
- jante MAK Fever-5R (vara);
- jante MAK Audace Mirror (iarna);
- becuri Osram Ultra Life (puse pe 07 Mai 2012)

Hachiko.mak
de-abia inscris

Mesajde Hachiko.mak » Mar 12-Feb-2013 14:53

Perfect! Cum luam legatura? Jantele le-am luat de la colinamotors ,acum 3 ani,am dat cam 17 mil. pe ele ,la vremea aia ,oricum,daca e sa le dau ,nu le dau cu mai putin de 2,5 mil bucata,le-am gasit cu greu si eu,le cautam de mult.Sunt chiar pe tipodimensiunile celor stoc de aliaj de la citroen,4.5 j,14'',ET39,ma bate gandul sa le dau ,vreau sa pun niste jante pe negru cu buza cromata,am vazut pe MY 107,la baietasul ala care a transformat un C1 intr-un 107,de acolo m-am inspirat.Masinuta asta arata foarte tare cu fata de peugeot 107,si cu farurile angel eyes,cum vreau sa-i pun,daca mai e si neagra ,asa cum e a mea...chiar vreau s-o fac ca a celui de pe MY 107. Urmeaza si alte schimari:un scangauge 2,un subwoofer underseat...

xbrother
pasionat

:)

Mesajde xbrother » Mar 12-Feb-2013 18:10

Stai linistit ca nu mai cumpar jante din pacate. Am deja 2 seturi de jante 5.5Jx14. Unele de iarna, altele de vara, cum se vede si in semnatura. Pe cele de vara le-am avut vopsite portocaliu mat, anul trecut, iar anul asta vreau sa le fac verzi fosforescent. Cat despre bara fata, mie nu-mi place cea de 107. Imi place mai mult cea de la ultimul model de C1. As schimba insa Bara spate + stopuri. Imi place mai mult cum arata la Aygo!
Cateva imbunatatiri:

- jante MAK Fever-5R (vara);

- jante MAK Audace Mirror (iarna);

- becuri Osram Ultra Life (puse pe 07 Mai 2012)

vallentinoo
just curious

Mesajde vallentinoo » Joi 04-Apr-2013 21:31

@hachiko
salut, de unde ai luat si cat te-a costat eleronul? caut de mult si nu gasesc la un pret accesibil...

ps: arata bine masinutza

scarfy
just curious

am un scan gauge pe c1 meu, Kiwi MPG de la plx

Mesajde scarfy » Mie 14-Aug-2013 23:38

Hachiko.mak scrie:Perfect! Cum luam legatura? Jantele le-am luat de la colinamotors ,acum 3 ani,am dat cam 17 mil. pe ele ,la vremea aia ,oricum,daca e sa le dau ,nu le dau cu mai putin de 2,5 mil bucata,le-am gasit cu greu si eu,le cautam de mult.Sunt chiar pe tipodimensiunile celor stoc de aliaj de la citroen,4.5 j,14'',ET39,ma bate gandul sa le dau ,vreau sa pun niste jante pe negru cu buza cromata,am vazut pe MY 107,la baietasul ala care a transformat un C1 intr-un 107,de acolo m-am inspirat.Masinuta asta arata foarte tare cu fata de peugeot 107,si cu farurile angel eyes,cum vreau sa-i pun,daca mai e si neagra ,asa cum e a mea...chiar vreau s-o fac ca a celui de pe MY 107. Urmeaza si alte schima8ri:un scangauge 2,un subwoofer underseat...

...deci am un Kiwi MPG, de la PLX.....l-am comandat din State.... si acum vreau sa il vand, pt ca il folosesc doar pe post de turometru.... si m-am hotarat sa il inlocuiesc cu un turometru Aftermarket... daca mai esti interesat sa iti pui un scangauge... putem sa ajungem la o intelegere...

Hachiko.mak
de-abia inscris

Mesajde Hachiko.mak » Vin 08-Noi-2013 11:45

vallentinoo scrie:@hachiko
salut, de unde ai luat si cat te-a costat eleronul? caut de mult si nu gasesc la un pret accesibil...

ps: arata bine masinutza

Salut! Eleronul l-am luat de la reprezentanta citroen,acum 3 ani,cu tot cu adezivul comandat de la ei + vopsire si montaj,toate au costat cam 9 mil. Eleronul,asa cum vine el ,grunduit,nu-mi mai aduc aminte perfect,a costat in jur de 4,5 mil

Hachiko.mak
de-abia inscris

Re: am un scan gauge pe c1 meu, Kiwi MPG de la plx

Mesajde Hachiko.mak » Vin 08-Noi-2013 11:53

scarfy scrie:
Hachiko.mak scrie:Perfect! Cum luam legatura? Jantele le-am luat de la colinamotors ,acum 3 ani,am dat cam 17 mil. pe ele ,la vremea aia ,oricum,daca e sa le dau ,nu le dau cu mai putin de 2,5 mil bucata,le-am gasit cu greu si eu,le cautam de mult.Sunt chiar pe tipodimensiunile celor stoc de aliaj de la citroen,4.5 j,14'',ET39,ma bate gandul sa le dau ,vreau sa pun niste jante pe negru cu buza cromata,am vazut pe MY 107,la baietasul ala care a transformat un C1 intr-un 107,de acolo m-am inspirat.Masinuta asta arata foarte tare cu fata de peugeot 107,si cu farurile angel eyes,cum vreau sa-i pun,daca mai e si neagra ,asa cum e a mea...chiar vreau s-o fac ca a celui de pe MY 107. Urmeaza si alte schima8ri:un scangauge 2,un subwoofer underseat...

...deci am un Kiwi MPG, de la PLX.....l-am comandat din State.... si acum vreau sa il vand, pt ca il folosesc doar pe post de turometru.... si m-am hotarat sa il inlocuiesc cu un turometru Aftermarket... daca mai esti interesat sa iti pui un scangauge... putem sa ajungem la o intelegere...

Salut! Nu-mi place Kiwi MPG,parca nu face parte din peisaj,oriunde ai incerca sa-l montezi,nu spun ca cel de la scangauge se potriveste perfect estetic,parca da putin mai bine,mai ales ca pot sa-i potrivesc si culoarea portocalie,sa se asorteze cu luminile din bord

Înapoi la “Citroen C1”