s
Moderator: Echipa Tehnica
Hachiko.mak scrie:Perfect! Cum luam legatura? Jantele le-am luat de la colinamotors ,acum 3 ani,am dat cam 17 mil. pe ele ,la vremea aia ,oricum,daca e sa le dau ,nu le dau cu mai putin de 2,5 mil bucata,le-am gasit cu greu si eu,le cautam de mult.Sunt chiar pe tipodimensiunile celor stoc de aliaj de la citroen,4.5 j,14'',ET39,ma bate gandul sa le dau ,vreau sa pun niste jante pe negru cu buza cromata,am vazut pe MY 107,la baietasul ala care a transformat un C1 intr-un 107,de acolo m-am inspirat.Masinuta asta arata foarte tare cu fata de peugeot 107,si cu farurile angel eyes,cum vreau sa-i pun,daca mai e si neagra ,asa cum e a mea...chiar vreau s-o fac ca a celui de pe MY 107. Urmeaza si alte schima8ri:un scangauge 2,un subwoofer underseat...
vallentinoo scrie:@hachiko
salut, de unde ai luat si cat te-a costat eleronul? caut de mult si nu gasesc la un pret accesibil...
ps: arata bine masinutza
scarfy scrie:Hachiko.mak scrie:Perfect! Cum luam legatura? Jantele le-am luat de la colinamotors ,acum 3 ani,am dat cam 17 mil. pe ele ,la vremea aia ,oricum,daca e sa le dau ,nu le dau cu mai putin de 2,5 mil bucata,le-am gasit cu greu si eu,le cautam de mult.Sunt chiar pe tipodimensiunile celor stoc de aliaj de la citroen,4.5 j,14'',ET39,ma bate gandul sa le dau ,vreau sa pun niste jante pe negru cu buza cromata,am vazut pe MY 107,la baietasul ala care a transformat un C1 intr-un 107,de acolo m-am inspirat.Masinuta asta arata foarte tare cu fata de peugeot 107,si cu farurile angel eyes,cum vreau sa-i pun,daca mai e si neagra ,asa cum e a mea...chiar vreau s-o fac ca a celui de pe MY 107. Urmeaza si alte schima8ri:un scangauge 2,un subwoofer underseat...
...deci am un Kiwi MPG, de la PLX.....l-am comandat din State.... si acum vreau sa il vand, pt ca il folosesc doar pe post de turometru.... si m-am hotarat sa il inlocuiesc cu un turometru Aftermarket... daca mai esti interesat sa iti pui un scangauge... putem sa ajungem la o intelegere...
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 12 vizitatori