Jante C1
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
Salut.
Le-am gasit aici: http://www.depozituldeanvelope.eu/detal ... .5x14.html
Am vorbit pe mail cu cei de aici si mi-au explicat ca tb sa faca comanda in Italia pentru ele, dar se pot aduce. A ramas sa-mi spuna luni dc se potrivesc exact pe C1, ca li s-a terminat programul si lor si celor din Italia cu care colaboreaza ei, deci ramane sa vad ce zic si ei luni si te anunt. La 348 lei/buc nu mi se pare extrem de mult, oricum mult mai putin de cele 750 lei/buc de la citroen.
Mie imi plac jantele(nu sunt cele mai faine jante, dar nici alt model nu e de ales pe aici prin Romania...e singurul pe care l-am gasit si asta dupa ce m-au refuzat prima oara spunandu-mi ca de fapt era o greseala, ca erau 5.5j si asa mai departe, dar insistenta mea a dat roade)
Postez cum aflu. Sanatate
Le-am gasit aici: http://www.depozituldeanvelope.eu/detal ... .5x14.html
Am vorbit pe mail cu cei de aici si mi-au explicat ca tb sa faca comanda in Italia pentru ele, dar se pot aduce. A ramas sa-mi spuna luni dc se potrivesc exact pe C1, ca li s-a terminat programul si lor si celor din Italia cu care colaboreaza ei, deci ramane sa vad ce zic si ei luni si te anunt. La 348 lei/buc nu mi se pare extrem de mult, oricum mult mai putin de cele 750 lei/buc de la citroen.
Mie imi plac jantele(nu sunt cele mai faine jante, dar nici alt model nu e de ales pe aici prin Romania...e singurul pe care l-am gasit si asta dupa ce m-au refuzat prima oara spunandu-mi ca de fapt era o greseala, ca erau 5.5j si asa mai departe, dar insistenta mea a dat roade)

Postez cum aflu. Sanatate
In Bucuresti mersul cu metroul/pe jos este obligatoriu 

Ba da, merg si mai late, dar sincer nu vreau sa modific prea mult comportamentul masinii; deja 5.5 inseamna ceva mai greoi, cauciucurile actuale nu o sa se muleze perfect(zic eu) pe jante din astea mai mari, in plus, dc o sa modific altceva, o sa fie in viitor pneuri un pic mai late (165/60).Am citit pe un site strain ca se comporta f bine pe masinuta asta cele de 165.Dc stai sa te gandesti dc pui jante mai late, in viitor pui si pneuri mai late si ingreunezi articulatiile, suspensia.Sa nu ma intelegeti gresit, stiu ca, cu cat sunt mai late pneurile, cu atat e mai stabila masina, dar sincer nu vreau sa fac prea mari modificari la ea, si asa pneurile de 165 la care ma gandeam o sa vina mai tarziu,undeva pe la 40-50000 de km cand s-or uza astea, asa k eu zic ca n-are rost investitia(in cazul meu)...
Eu imi voi pune pe acestea.
Multumesc de raspunsuri si va tin la curent.
Eu imi voi pune pe acestea.
Multumesc de raspunsuri si va tin la curent.

Pai si eu ma gandeam candva la 5.5, dar chestia e, ca 155 e minimum ce se pune pe 5.5...si nu vreau sa modific comportamnetul masinii punand ceva un pic mai greu. Dc raman la 4.5j si pun in viitor 165/60, diferenta va fi mica, poate chiar insesizabila avand in vedere ca se micsoreaza si inaltimea de la 65 la 60.Pastrand 4.5j, de pierdut nu prea am ce, doar posibilitatea de a pune pneuri mult mai late in viitor(lucru pe care oricum n-am sa-l fac)
Tu ce jante ai gasit, ieftine si bune?

Tu ce jante ai gasit, ieftine si bune?

http://www.autoaccesorii.ro/wheels.php?producator=23
primul model si daca intra 155 in primavara le-am luat. sper sa le mai gasesc. acum am dat bani pe gumele de iarna...
primul model si daca intra 155 in primavara le-am luat. sper sa le mai gasesc. acum am dat bani pe gumele de iarna...