Am facut si eu niste poze si n-am cui sa le arat...
Moderator: Echipa Tehnica
Iar eu invit pe oricine cu 155/65 R14 sa facem o cursa prin munti sa vedem care ajunge primul. Tripletii nu sunt masini de curse, acceleratia de pe loc nu conteaza atat de mult. In schimb, manevrabilitatea prin curbe merita imbunatatita. Numai sa ma anuntati din timp, sa nu mananc in dimineata aia, ca ultima oara cand am fost prin munti m-a luat durerea de stomac de la curbele alea.
Si inca ceva: nu va puneti jante pe 15 daca nu aveti de gand sa o modificati mai mult. Filtru sport + evacuare + flash tuning + jante+ coborat suspensiile 3-3.5 cm. Cel putin atat. Oricare de mai sus nu se merita separat.
Si inca ceva: nu va puneti jante pe 15 daca nu aveti de gand sa o modificati mai mult. Filtru sport + evacuare + flash tuning + jante+ coborat suspensiile 3-3.5 cm. Cel putin atat. Oricare de mai sus nu se merita separat.
Ultima oară modificat Mar 16-Sep-2008 09:54 de către Crisskro, modificat 1 dată în total.
De acord cu ionitaflorin in totalitate. Se cunoaste diferenta chiar si la 185 55 14 de la jantele stock. Directia e foarte sensibila si merge putin mai greu. La demaraj fortat nu mai scartaie rotile foarte mult si tremura masina. Singura diferenta este aspectul si avantajul in curbe ca nu mai face ca o barca. Sper ca la 185 55 14 sa nu am probleme, pentru ca se termina si motoras servo , si planetare si caseta de directie tot.. si nu prea e convenabil. 

Nu se termina nimic, si daca se strica ceva, dai jantele jos si le pui pe cele originale inainte sa mergi la service pe garantie.
Dar nu e nici o problema, sunt certificate TUV pentru 15", 6.5J, offset 38 pentru 195/45 R15 de la toate firmele care fac jante si pt tripleti. Si nu sunt nebuni sa scrie ca merg daca s-ar strica ceva.
Dar nu e nici o problema, sunt certificate TUV pentru 15", 6.5J, offset 38 pentru 195/45 R15 de la toate firmele care fac jante si pt tripleti. Si nu sunt nebuni sa scrie ca merg daca s-ar strica ceva.
-
- simpatizant
-
- simpatizant
Crisskro, si producatorii de filtre sport spun ca filtrele lor sunt bune, cand in realitate bagi o tona de praf in motor, dar asta-i alta poveste.
apropo, cred ca ai vazut pe "pejo"ca s-a lansat pe piata kitul de admisie sport open-air de la K&N conceput special pt. buburuzele noastre. eu o sa il primesc in aprox. 2 saptamani. inca nu sunt decis daca sa il pun pe masina sau sa vi-l vand voua. mai vedem
apropo, cred ca ai vazut pe "pejo"ca s-a lansat pe piata kitul de admisie sport open-air de la K&N conceput special pt. buburuzele noastre. eu o sa il primesc in aprox. 2 saptamani. inca nu sunt decis daca sa il pun pe masina sau sa vi-l vand voua. mai vedem
-
- simpatizant
Am vazut, de acum 2 zile, de pe site-ul k&n
Am apucat sa anunt doar pe forumul toyota uk ;)
Problema e ca cica e kitul pentru buburuze cu ESP, cel pentru bubu fara ESP mai dureaza putin.
"Unfortunately the blanking plate will not be included in the kit due to costs, this plate will not be available as an accessory. The retail price is £92.07 +vat, we cannot supply direct.
FYI The 57-0673 is only for models with ESP, the kit for models without ESP will be out shortly."
"Models with ESP have an electronic throttle with a much smaller throttle body so the intake hose diameter is smaller"
In comportamentul masinii, deocamdata nu zic nimic cei de la k&n, ceea ce ma duce cu gandul la 'doar zgomot'. Nu de alta, dar de obicei zic: +5, +18 Hp guaranteed sau altceva de genul asta.
Daca cumva merge montat, eu l-as cumpara, problema e ca acum strang bani pentru front spats de la TTE suedia.

Problema e ca cica e kitul pentru buburuze cu ESP, cel pentru bubu fara ESP mai dureaza putin.
"Unfortunately the blanking plate will not be included in the kit due to costs, this plate will not be available as an accessory. The retail price is £92.07 +vat, we cannot supply direct.
FYI The 57-0673 is only for models with ESP, the kit for models without ESP will be out shortly."
"Models with ESP have an electronic throttle with a much smaller throttle body so the intake hose diameter is smaller"
In comportamentul masinii, deocamdata nu zic nimic cei de la k&n, ceea ce ma duce cu gandul la 'doar zgomot'. Nu de alta, dar de obicei zic: +5, +18 Hp guaranteed sau altceva de genul asta.
Daca cumva merge montat, eu l-as cumpara, problema e ca acum strang bani pentru front spats de la TTE suedia.
ionitaflorin scrie:Xenon de unde ai comandat Kitul asta.
Vreau si eu.
Se schimba ceva in comportamentul masinii?
povestea (pe scurt) e urmatoarea: initial comandasem din Anglia un filtru panel K&N care nu se potriveste pe masina (ma mir cum de nimeni nu si-a dat seama pana acum, dar acel filtru are un defect de proiectare, astfel incat, odata montat, carcasa filtrului de aer nu se mai inchide bine si forteaza clemele de prindere). m-am apucat sa il modific eu, am facut o mare porcarie asa ca le-am scris celor de la K&N Europe. am vorbit chiar cu inginerul sef de proiectare care nu prea a vrut sa recunoasca greseala de design (daca erau firma serioasa faceau recall la toate filtrele). banii inapoi nu mai avea cum sa mi-i dea, fiindca modificasem eu filtrul. in schimb mi-a promis ca imi va trimite kitul de inductie cand va aparea pe piata. discutia cu el a avut loc in aprilie-mai. acum kitul a aparut si tipul mi-a promis ca mi-l trimite in 1-2 saptamani. dar, noroc cu Crisskro (thank's man!

Am prins vreme ceva mai bunicica, asa ca mi-am pus jantele originale la loc, jantele pe 15" merg in boxa pentru urmatoarele 5 luni
Ce sa-i faci, vine iarna, tre gume de iarna (care sunt mai ieftine pe 155/65 R14).
Prietena imi multumeste, masina nu mai e la fel de rigida acum - la toate gropile. Dar arata.... jenant. Asta e, macar nu o mai spal 5 luni exterior :p

Prietena imi multumeste, masina nu mai e la fel de rigida acum - la toate gropile. Dar arata.... jenant. Asta e, macar nu o mai spal 5 luni exterior :p
buburuza .... de serviciu
Cateva poze cu buburuza de serviciu
la cea personala inca nu am reusit sa-i fac poze dar urmeaza
http://www.flickr.com/photos/rares_lazaroiu

http://www.flickr.com/photos/rares_lazaroiu