A facut cineva chiptuning la buburuza
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
A facut cineva chiptuning la buburuza
Ma intereseaza daca a facut cineva chiptuning pe motorul pe benzina al buburuzei si daca se simte o imbunatatire a puterii.
Si eu am vrut la un moment dat sa fac, insa pt o crestere de 10-15%crestere la putere nu stiu daca merita. Mai mult eu cred ca daca ar fi fost posibil ca motorul oricare ar fi el sa se scoata mai multi cai ma intreb de ce nu a facut-o fabricantul de la inceput. Alta problema ar fi ca atat timp cat masina e in garantie e bime sa nu umblati pt ca e posibil sa se observe la revizie la o verificare a soft-ului.
PSA car forever/Passion pour Peugeot et Citroen
-
- simpatizant
Am sunat la Dimsport si mi-au zis ca este o crestere de 10% de cp si de 15% de NM si ca s-ar simti aceasta crestere .
Asta ar insemna 74cp si daca este la aceiasi turatie ar trebui sa se faca foarte bine simtiti caii in plus.
Eu totusi nu il cred pe cuvant pe domnul acela pentru ca el vrea sa-si vanda marfa.
Daca este cineva care a facut treaba asta sau se pricepe mai bine la asa ceva ne-ar fi de mare folos.
Am fost si la SKN(firma destul de renumita) si am vorbit cu un tip de acolo si mi-a zis ca nu se baga in calculatoarele la motoarele japoneze pt ca sunt deosebite de cele europene si crede ca la motorul asta de 1000 nu prea se poate.
Acum nu stiu pe cine sa cred.
Asta ar insemna 74cp si daca este la aceiasi turatie ar trebui sa se faca foarte bine simtiti caii in plus.
Eu totusi nu il cred pe cuvant pe domnul acela pentru ca el vrea sa-si vanda marfa.
Daca este cineva care a facut treaba asta sau se pricepe mai bine la asa ceva ne-ar fi de mare folos.
Am fost si la SKN(firma destul de renumita) si am vorbit cu un tip de acolo si mi-a zis ca nu se baga in calculatoarele la motoarele japoneze pt ca sunt deosebite de cele europene si crede ca la motorul asta de 1000 nu prea se poate.
Acum nu stiu pe cine sa cred.
Din cate stiu, dimsport sunt singurii care fac. Singurii, pentru ca altii nu au avut masina. Cei 74 de cai nu sunt garantati nici de dimsport pentru simplu motiv ca Coyote nu a facut dyno. Dar cica fugea masinuta. In schimb, se fac in afara tarii, stiu un exemplu de un Aygo cu 79 de cai pe dyno dupa flash tuning.
-
- simpatizant