Matrixu scrie:mesersmith scrie:1. Seria 5 nu are suspensie sport, este o suspensie foarte normala "de tabla"
2. Testul a fost total neconcludent, pentru ca s-au folosit 2 tipuri diferite de suspensie, una Hydractiv si una de tabla, deci e clar cine castiga la confort.
3. Sunt 100% convins ca nu stii ce e aia o suspensie sport! Honda accord in niciun caz nu are suspensie sport, este suspensie normala, faptul ca era sa iesi in decor, nu are nicio legatura ca masina are suspensie sport, asa e ea pur si simplu
4. Ma uitam pe mobile.de si am vazut C6 pe la 20 000-25 000, km relativi putini, insa pt un Citroen 80 000 pot parea imensi, si surprinzator in aceiasi bani, cu km mai spre 100-120 000, A8 4.0 TDI, 3.0 TDI! Pai in situatia asta, mai intra in calcul C6? A8-ul are o suspensie foarte smechera, alta clasa, alt confort.
Chiar acu 2 sapt, am mers cu una a unui unchi de-al meu, 4.0 TDI, 122 000km, singleframe, 22 000 EUR l-a costat! A plecat croit sa ia un C5 aproape nou, cu vreo 27 000, si a venit acasa cu 5000 in buzunar si o masina care da clasa oricarui C5 sau C6. Si omul a avut ceva Citroane la viata lui, ultimul fiind un C5 I, 3.0 V6 exclusive benzina..consuma de ziceai ca-i tanc!
Nu vreau sa declansez un versus, nu stiu cat permite topicul, insa C6 e strict doar pentru pasionati sau nationalisti! Am fost la Paris sapt trecuta si sincer am vazut mai mutle C6 decat C4!(fara nicio exagerare) Asta nu inseamna ca sunt mai multe pe piata totusi

@oxutz, cand "o sa mai cresti tu un pic", si o sa afli cam cum sta treaba cu Citroen, care pana in momentul de fata, nicio masina de generatie noua nu prea a convins cand vine vb de fiabilitate, poate o sa iti schimbi parerea! Sunt curios cum va evolua C5-ul asta nou...
1.desi in al doilea raspuns al meu am spus ca seria 5 are suspensii sport, in primul am spus ca orice bmv, prin definitie, e o masina oarecum sport fara a fi un ferari sau construit ca unul...
suspensia e de tabla, dar e o suspensie sport, o suspensie multmai dura decat, sa zicem, suspensia de tabla de paugeot 407...
la asta ma refeream...
2.testul a fost neconcludent, e adevarat, dar el a fost facut pe aceasta directie, si anume suspensia...
daca ai fost atent, s-a alegat pe un drum accidentat cu viteza relativ redusa, prin urmare nu s-a cautat punerea in evidenta a calitatilor sportive ale masinilor si nici macar comportamentul dinamic al acestora...
3.multumesc pt aprecierea ca nu stiu ce e aia suspensie sport...
poate nu stiu...si totusi ai putea sa te lamuresti de tipul de suspensie pe care il are noul honda acord, in link-ul asta, la suspensie...
http://www.honda.com.ro/dotari.php?id=7&s_cat=11&s_t=b
la honda acord sunt doua tipuri de suspensie, ambele de tabla...
una este mai sport decat cealalta...
la benzina 2.4 Executive suspensia este sport si este extrem de rigida...
am facut drive test cu ambele tipuri de suspensie, stiu ce vorbesc...
abia am reusit sa tin masina pe sosea...
4.la citroen spui tu, 80.000km sunt sau pot parea imensi...
nu te contrazic, pt ca multi au avut probleme, insa si marci ultracunoscute au probleme serioase si cred, muuuuult mai costisitoare decat cele ale citroanelor...
oricum, eu am 300.000 km si sunt multumit in continuare...
nu voi renunta niciodata la marca asta doar pt ca " ma iubeste femeile ca am bemveu"...
nu am spus ca c6 ar fi o nu stiu ce masina...insa imi place si iubesc suspensia asta...
merg deseori cu masinile prietenilor mei pe distante lungi, am eu insumi 7 masini dintre care 2 cu zero km, in plus mai am si o mica afectiune la coloana in zona lombara si pot sa-ti spun ca nu pot sa merg fara sa ma afecteze cu nicio alta masina...
poate e doar o coincidenta...sau poate nu...
inca o data, multumesc pt apreciere si pt ca ma cunosti atat de bine...