Il tinu-i toata A1 numai 130-140 km/h..
Moderator: Echipa Tehnica
mbc scrie:Daca iti iau astia permisul nu mori. La 180km/h (cu masinile care pot) daca se intampla ceva la o roata te duci pe contrasens si te izbesti de altul. La 100km/h e mult mai putin periculos.
Ma refeream strict la C1 ca nu prinde 181km/h . Cat despre probleme.. foamea de adrenalina cere sacrificii.
Cateva imbunatatiri:
- jante MAK Fever-5R (vara);
- jante MAK Audace Mirror (iarna);
- becuri Osram Ultra Life (puse pe 07 Mai 2012)
- jante MAK Fever-5R (vara);
- jante MAK Audace Mirror (iarna);
- becuri Osram Ultra Life (puse pe 07 Mai 2012)
depinde cum privesti problema
nimanui nu`i pasa ca iesi in decor la 180 la ora.. atata timp cat nu faci alte victime ! daca am fi avut si noi o pista la care sa mergem in fiecare weekend sa ne descarcam de nervi .. ar fi fost muuult mai bine ! pana atunci ne alergam pe drumurile patriei ! eu ma limitez la 120-140 maxim
deajuns
la un consum redus ! nu ca nu as fi incercat si mai mult
incepe cu 2 oricum 

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
Re: Il tinu-i toata A1 numai 130-140 km/h..
viorelovidiu scrie:RUTHLESS scrie:viorelovidiu scrie:RUTHLESS scrie:Mi-a placut felul in care se comporta la aceste viteze : nivel de zgomot,consum,nici n-ai zice ca are doar 998 cmc .
Bravo Toyota !!!
cred ca vroiai sa zici Bravo Citroen
Daca nu ma-nseala pe mine "ram"-ul sub acea silueta care are ca sigla chevroanele,se afla numai maruntaie Toyota..
Mai documenteaza-te maestre inainte sa apesi pe taste,stiu bine ce mi-am cumparat.
scuze, dar eu ma uitasem la semnatura ta!

Esentele tari se tin in sticlute mici.
Fiecare intelege ce vrea si cum vrea,dar eu nu am creat acest subiect pt. a ma lauda,nu ma pasioneaza aceasta "calitate",ci pur si simplu vroiam sa-mi exprim parerea despre felul cum se comporta C1-ul la acea viteza..Unde dai si unde crapa..Ce ne mai place sa ne auzim/vedem vorbind.
La urmatoarele subiecte pe care le voi mai deschide,voi specifica : gluma,lauda sau intepatura..
La urmatoarele subiecte pe care le voi mai deschide,voi specifica : gluma,lauda sau intepatura..
Re: :)
xbrother scrie:XENON scrie:Sincer, nu inteleg ce este asa interesant in faptul ca cineva a tinut un C1 toata autostrada A1 in 140km/h. Eu am tinut-o pe a mea toata autostrada A2 (care e mai lunga) in aproape 160km/h de cateva ori, si nu m-am mai laudat...Iar 130-140km/h merg constant de fiecare data spre si dinspre mare, si fac marea vara in fiecare week-end.
il sustin pe XENON in a afirma ca 130-140km/h nu e o lauda. A1 170km/h constant spre Pitesti. A2 150km/h constant spre si dinspre mare. Recordul meu pe A2 este de 1 ora si 1 minut.calculati voi viteza pe 148km
HELLOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! NU M-AM LAUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT , ci doar mi-am exprimat o parereeeee !!!
Ce interpretabila mai e si limba asta romana..,fiecare intelege si cred ce vrea..
Daca era sa ma laud,ziceam ca am mers cu 200 cu C1-u !