Apropo, cum sunt la voi scaunele dupa folosire mai lunga? mie mi se pare sezutul un pic cam subred, mai ales ca eu am 94kg.

Moderator: Echipa Tehnica
XENON scrie:eu o sa imi pun "maieutze". cred ca o masina asa mica si haioasa ca C1 e singura careia i s-ar potrivi asa ceva. la restul masinilor e taranie curata.![]()
Apropo, cum sunt la voi scaunele dupa folosire mai lunga? mie mi se pare sezutul un pic cam subred, mai ales ca eu am 94kg.
adistefan scrie:XENON scrie:eu o sa imi pun "maieutze". cred ca o masina asa mica si haioasa ca C1 e singura careia i s-ar potrivi asa ceva. la restul masinilor e taranie curata.![]()
94kg and counting .... la fel ca minedeci, bubu la categoria grea ... pai ce sa zic aproape 30.000 km nici un scartait in scaunul meu, nici o pacanitura, nimic.. in cel al paragerului in schimb a aparut de ceva vreme si persista acea scartzaitura.... De' io i-am spus fetei sa mai lase dracului amandinele alea mai ales seara... ca uite, de pe la 60 kg incolo iti strica dom'le masina
madlex456 scrie:Si dupa cum v-am promis....iata si pozele cu masina
le gasiti la adresa http://photos.yahoo.com/alex456_sb Enjoy!
sunt mai multe albume cu poze acolo, husele le puteti vedea in albumul "interior C1"
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori