Vopsea "ciupitĂŁ" de criblurĂŁ (masina de 6 luni)
Moderator: Echipa Tehnica
are garantie degeaba... in conditiile de garantie scrie negru pe alb, Garantiile Anticoroziune si Vopsea Citroen nu acopera daunele generate de un factor exterior, cu m ar fi : proiectare de criblura sau pietre, [...].
desi "infloriturile sunt perfect Anormale, totusi se vede clar ca au aparut fix in zona bombardata de criblura etc.
ORICUM, AM MAI SPUS, CE AR PUTEA SA FACA IN GARANTIE IN AFARA DE VOPSIRE COMPLETA? treaba cu inlocuirea capotei nu intra in discutie in Romania.
desi "infloriturile sunt perfect Anormale, totusi se vede clar ca au aparut fix in zona bombardata de criblura etc.
ORICUM, AM MAI SPUS, CE AR PUTEA SA FACA IN GARANTIE IN AFARA DE VOPSIRE COMPLETA? treaba cu inlocuirea capotei nu intra in discutie in Romania.
XENON scrie:in ce sens dezamagit? (oricum, cred ca eu sunt cel mai dezamagit fiindca eu am patit-o...)
Eu as spune asa: ca e important sa vedem daca este doar un caz izolat sau e o treaba generalizata (ceea ce ar fi grav, dar nu cred sa fie). Atunci, ca sa nu mai "dezamagim" cu astfel de mesaje, mai ales pe cei ce sunt in perioada de incantare de dupa achizitie, as propune ca cei ce au masina de peste un an sa verifice si ei cu atentie daca au astfel de puncte, umflaturi, etc.
Eu recunosc ca am facut-o si nu am gasit nimic. Am masina de 1 an si 32.000km marea majoritate in afara localitatilor ... deci am incasat la criblura cat sa-mi fac o casa din ea. ;-)
Stiu ca madlex456 e mai "batran"... asa ca asteptam o interventie pe aceasta tema.
Inca odata.. sper ca in final sa concluzionam ca Xenon e, din nefericire pt. el, un caz izolat.

- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus
Eu unu n-am puncte de rugina pe caroserie.....poate doar un pic la prag dreapta in spate de tot unde e acel deflector de plastic, dar n-as numi rugina ci mai degraba o oxidare sau ceva de genu'-->>Consider un caz izolat !!!! Si apoi toata instalatia de evacuare (toba si teava de esapement) are un aspect de rugina.....da' nu cred ca este insa o problema grava desi acesta e un caz general
In cazul lui XENON nu pot sa zic decat ca este un caz nefericit care se poate intampla oricui si din pacate remedierea acestei inflorituri trebuie suportata pe propiul buzunar. Imi pare rau pt el....dar nu e singurul cu probleme de genu, dupa ce am plecat de la o spalatorie auto....am constatat pe bara fata o "pata" cu diametru de 1.5 cm, vopseaua nu mai avea lac.....ii sarise pur si simplu acel strat, acum cauza poate fi si ca am zgariat usor bara in urma unei tamponari cu o dacie la care nu-i mergeau stopurile de frana, plus criblura, pietricele aruncate de tiruri pe valea Oltului si autostrada.
Offtopic: Acuma adistefan oi fi yo mai "batran"
dar masina are doar 27800 km ca de juma de an nu mai fac naveta Sibiu-Bucuresti....asa ca m-ai depasit 
In cazul lui XENON nu pot sa zic decat ca este un caz nefericit care se poate intampla oricui si din pacate remedierea acestei inflorituri trebuie suportata pe propiul buzunar. Imi pare rau pt el....dar nu e singurul cu probleme de genu, dupa ce am plecat de la o spalatorie auto....am constatat pe bara fata o "pata" cu diametru de 1.5 cm, vopseaua nu mai avea lac.....ii sarise pur si simplu acel strat, acum cauza poate fi si ca am zgariat usor bara in urma unei tamponari cu o dacie la care nu-i mergeau stopurile de frana, plus criblura, pietricele aruncate de tiruri pe valea Oltului si autostrada.
Offtopic: Acuma adistefan oi fi yo mai "batran"

1.0i, 12V, 68cp, DIS (Direct Ignition System) VVT-i (Variable Valve Timing-intelligent) DOHC (Double overhead camshaft)
la <6 luni dupa ce am luat masina mi-au aparut ciobituri la vopseaua de pe capota... dupa 8 luni am facut praf toata partea fata a masinii si mi-a fost schimbata integral (capota noua, vopsita la ATS "profi" etc...)
la alte cateva luni au reaparut ciobiturile, mai mari si mai multe, ca deh, nu mai era piesa originala...
concluzia? am decis sa ignor ciobiturile, in primul rand sunt de vina drumurile infecte din romania si ce se toarna pe ele, maniera de condus (distanta fata de vehiculul din fata dar nu numai) si abia in ultimul rand calitatea slaba a finisajului...
insa la vectra nu am asa de multe ciobituri
din pacate, deci e vorba si de calitate.
la alte cateva luni au reaparut ciobiturile, mai mari si mai multe, ca deh, nu mai era piesa originala...
concluzia? am decis sa ignor ciobiturile, in primul rand sunt de vina drumurile infecte din romania si ce se toarna pe ele, maniera de condus (distanta fata de vehiculul din fata dar nu numai) si abia in ultimul rand calitatea slaba a finisajului...
insa la vectra nu am asa de multe ciobituri

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
bezz scrie:we need some kind of shield
cred ca ar merge folosita o folie transparenta, in genul autocolantului cu care se fac colantarile pe masinile de firma. (daca exista si transparenta).
cred ca eu o sa o fac cu autocolant negru mat, sau chiar alb, sa incerc un joc de culori impreuna cu plafonul. nu sunt inca sigur. o sa intreb la PIN daca exista folie transparenta.
mbc scrie:imbracatul in ceva piele / musama etc e mult mai ok decat folia. de ce? mi-e greu sa cred ca o folie transparenta ajuta prea mult. ti se va zgaria si folia, pentru ca intampina rezistenta tablei.
daca ar fi folie speciala pt. asa ceva, aceea scumpa,

Adistefan, cand am spus ca sunt dezamagit de aceste comentarii, am avut in vedere o multitudine de alte discutii pe care am vazut ca le postati, si credeti-ma sunt copilarii, cat priveste perioada de incantare de dupa achizitie cred ca iti apartine, ti se potriveste perfect, mie in mod sigur nu. Poate o sa ajungem sa ne cunoastem. Deci un sfat pentru voi mari citroenisti de C1, maturizativa! 

CX-ul meu? O pasiune pentru mine. C1-masina perfecta pentru o zi intreaga! Parerea mea.