Drumuri in strainatate cu C1

Forum de discutii generale despre Citroen C1. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

adistefan
pasionat

Mesajde adistefan » Lun 10-Mar-2008 10:26

@mituc Intr-adevar cum spuneai si tu, trebuie sa fi mai atent dar nu cred ca e ceva cumplit de complicat. Daca pot conduce ei romanasii care vin cu masini din UK in Romania pe drumurile astea unde cu volanul pe partea care trebuie si iti cam joci viata la loterie cu fiecare ocazie...

@ram84
Nu te speria cu procura de la leasing. E o formalitate care daca te duci tu personal la ei sa o rezolvi dureaza f. putin. Au niste doc-uri in word, si le modifica cu datele tale, le stampileaza si gata.. nu te costa nimic, nu trebuie sa astepti deloc. Atat doar ca daca masina e luata in leasing pe o firma, trebuie sa mearga sa-ti scoata foaia aia reprezentantul legal al firmei. Si din experienta proprie poti sa ceri sa-tri scoata pt. mai multe persoane daca spui ca sunteti mai multi soferi. Cand am plecat eu prima data in conditiile aste am scos pt toti pasagerii din masina (4) :wink: si nu au comentat nimic. CU CASCO am spus doar sa fiti atenti si sa intrebati, sunt putine sansele sa nu fiti acoperiti extern dar ele exista... eu am intalnit 2 cazuri pana acum, dar si ei au aflat tot pt. ca au intrebat.
- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus

ram84
pasionat

Mesajde ram84 » Joi 13-Mar-2008 11:24

adistefan scrie:Si mai e ceva.. unele firme de asigurari(mai ales alea ce se lauda cu super mega oferte) fac o magarie, in sensul ca nu esti acoperit Casco in afara tarii decat daca iti platesti o extensie pentru perioada in care pleci. Am auzit cazuri... asa ca, mare grija la ce scrie in contract.. sau mai bine intrebati.
Cu imputernicirea de la firma de leasing... e bine sa o ai, desi pe mine nu m-a intrebat nimeni niciodata de ea la 206. Totusi, daca ti se fura masina pe acolo sau ai un accident e cam naspa fara ea.

"Unicredit Insurance Broker SRL a negociat cu asiguratorii astfel incit utilizatorii autovehiculelor beneficiaza gratuit de extinderea casco pe parcurs extern"

E bine de stiut ca cei care avem leasing-ul la Unicredit avem casco gratuit si in afara :)
In Bucuresti mersul cu metroul/pe jos este obligatoriu :)

ram84
pasionat

Mesajde ram84 » Vin 14-Mar-2008 20:51

XENON scrie:la leasing e extrasimplu. la mine de exemplu, la UniCredit, imi scot singur la imprimanta imputernicirea de iesire din tara de pe contul meu de pe web.
cu asigurarea CASCO nu stiu cum e treaba.

Tu cum poti sa-ti printezi imputernicirea ca la mine zice ca dureaza 15 zile si scrie ca mi-o trimite prin posta sau ca trebuie sa ma duc la sediul lor s-o ridic. Eu am masina luata pe persoana juridica, asta sa fie chestia?

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Vin 14-Mar-2008 22:06

nu stiu, cred mai degraba ca e vorba de politica firmei de leasing.

mihaiordie
just curious

Mesajde mihaiordie » Mar 18-Mar-2008 22:40

salut salut. desi de mai multa vreme vizitez clubul, de-abia acum m-am inregistrat. ce pot spune este ca am un C1 de mai putin de o luna. joia asa implineste o luna si ca pana acum am facut deja aproape 3500km (i-am facut si revizia de 1500-2500 sa fiu in regula :) ) si m-as avanta sa merg in alte tari cu ea. pe langa drumurile vesnice pe care le fac prin bucuresti zilnic, am fost pana in Vama Veche, Comarnic si Ploiesti, iar masina s-a comportat foarte bine si nu a fost obositor.

mihaiordie
just curious

Mesajde mihaiordie » Dum 06-Apr-2008 23:53

update. 5500 km in aproximativ 5-6 saptamani. ieri am fost pana la sibiu. 4 ore dus, 4 intors. s-a comportat mega bine pe serpentine (a fost prima oara cand am condus pe serpentine)

radu_dude
pasionat

Mesajde radu_dude » Mar 08-Apr-2008 06:22

bine ai venit in club :) pai daca ai fost prin sibiu de ce nu ai spus mai :DDDDD.eu deobicei ii salut pe posesorii de c1 si 107 mai stii ca nu ne-am vazut :DDDDD.cat despre drum lung masina se comporta excelent doar ca exista acea treaba... 4 persoane ii cam nasol cu bagajele :| dar exista thule si ar cam rezolva prb numai ca arata haios cu thule.

mihaiordie
just curious

Mesajde mihaiordie » Mar 08-Apr-2008 21:41

pai eram 4 dar bagaje minime pt ca era vizita de o zi si nu aveam nevoie ;))

adistefan
pasionat

Mesajde adistefan » Mie 09-Apr-2008 10:17

XENON scrie:partea cu UK-ul e cea mai tare. :D , dar:
1. cum o sa reusesti TU sa te adaptezi la mersul pe stanga? :shock: (stiu ca se poate dar cred ca e f. greu)
2. nu o sa fie adaptarea si mai grea cu o MASINA cu volanul pe stanga?
Oricum, succces si si sper sa te descurci usor. (sa mai intri pe forum)

Un posibil raspuns pentru ingrijorarea lui Xenon... :mrgreen: :lol:
Imagine
- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP

_________

Foste:

- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP

- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP

- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus

radu_dude
pasionat

Mesajde radu_dude » Dum 13-Apr-2008 08:05

hai ba fra cei cu aia?????????????:)))))))))))))))))

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Dum 13-Apr-2008 20:25

K-terinca! :lol:

ram84
pasionat

Mesajde ram84 » Mar 15-Apr-2008 13:45

URGENT!

Mai e nevoie de autocolantul acela urat oval RO pentru a pleca din tara? Daca da, unde pot gasi(la benzinarie nu am gasit)?
Mentionez ca numerele mele sunt din acelea vechi cu stegulet.

ram84
pasionat

Mesajde ram84 » Mar 15-Apr-2008 14:59

ram84 scrie:URGENT!

Mai e nevoie de autocolantul acela urat oval RO pentru a pleca din tara? Daca da, unde pot gasi(la benzinarie nu am gasit)?
Mentionez ca numerele mele sunt din acelea vechi cu stegulet.

Ce chestie, la prima benzinarie zice tipa de la casa ca nu comercializeaza asa ceva, ca poate la posta sa caut, de parca nu tinea de domeniul auto acel autocolant. Un domn din spatele meu, care cauta acelasi lucru, zicea ca venise de la posta si ca nu mai aveau acolo :D

Am gasit in cele din urma la o benzinarie, culmea tot a aceleiasi firme ca si prima. Ce oameni...

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Mar 15-Apr-2008 15:21

de ce ar fi necesar un asemenea autocolant? (a fost vreodata necesar?)

ram84
pasionat

Mesajde ram84 » Mar 15-Apr-2008 15:39

XENON scrie:de ce ar fi necesar un asemenea autocolant? (a fost vreodata necesar?)

Pai din cate stiu eu, in regulament scria ca pentru a iesi din tara ai nevoie de asa ceva lipit pe spatele masinii. Eu nu l-am lipit inca, astept sa vad ce zic si colegii mei de drum. Oricum n-a costat mult, 1.7 LEI :D

Înapoi la “Citroen C1”