FILTRUL PANEL DE LA K&N ARE UN DEFECT DE PROIECTARE!!!

Forum de discutii generale despre Citroen C1. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 26-Mai-2008 10:45

pare mai mult o crestere (usoara) de cuplu decat de putere.

RUTHLESS
pasionat

Re: FILTRUL PANEL DE LA K&N ARE UN DEFECT DE PROIECTARE!

Mesajde RUTHLESS » Mie 04-Iun-2008 00:49

Pai ce faci domn XENON , acu ceva timp ma povatuiai sa nu-mi iau asemenea filtru ... ??? Vad ca observasi si matale niscaiva imbunatatiri in domeniul turatiilor joase ... , aaa ?! Si zici ca nu-i nici placebo , ai ? Ti-o cam luasi pe doamna teapa ...
XENON scrie:http://www.kandn.com/images/l/33-2131.jpg

azi l-am primit prin posta din UK si am observat problema. la inceput am crezut ca mi-au trimis un filtru gresit sau ca eu am gresit comanda. ei bine, se observa f. bine si in poza de mai sus (care este de pe saitul K&N) problema. acel sant din jurul filtrului nu corespunde amprentei capacului carcasei de filtru. astfel, acel sant ar fi trebuit sa fie continuu, pe intreaga circumferinta a filtrului si doar cu doua mici intreruperi. din cauza asta carcasa se inchide destul de fortat peste filtru, in partea dreapta (unde este localizat defectul. nu stiu daca m-am facut clar inteles, dar garantez ca am dreptate. pur si simplu nu imi vine sa cred ca nimeni nu si-a dat seama de acest lucru pana acum, si ma refer aici mai ales la cei din strainatate care au facut modificarea asta in numar mai mare.

nu sunt probleme de etansare, dar e FOARTE posibil ca la un moment dat carcasa filtrului sa cedeze.
:twisted: :tease:
Ultima oară modificat Mie 04-Iun-2008 00:52 de către RUTHLESS, modificat 1 dată în total.
Esentele tari se tin in sticlute mici.

RUTHLESS
pasionat

Mesajde RUTHLESS » Mie 04-Iun-2008 00:51

Pai vezi ... si ma luai pe mine peste glezna ... Se poate
XENON scrie:pare mai mult o crestere (usoara) de cuplu decat de putere.
:wink:
Esentele tari se tin in sticlute mici.

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Mie 04-Iun-2008 14:43

nu garantez ca nu e placebo si in cazul meu :lol: . deocamdata am dat porcaria aia de filtru jos, si l-am trimis in Olanda la Eindhoven, la K&N Europe si imi vor trimite la schimb un filtru open-air pe care il au in dezvoltare pt. tripleti si urmeaza sa apara in curand pe piata. daca vrei, dupa ce il primesc, sunt dispus sa il vand la pretul filtrului panel, chiar si cu o mica reducere.

Crisskro
pasionat

Mesajde Crisskro » Mar 10-Iun-2008 15:32

Daca e K&N, astept sa iasa pe piata sa imi iau unu. Vesti bune, chiar foarte bune :) In sfarsit se lucreaza la tripleti ;)

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Mar 10-Iun-2008 16:17

deocamdata eu astept sa il primeasca ei pe cel vechi al meu si apoi sa mi-l trimita pe cel open-air. dar la cum se misca posta, mai am de asteptat... :?

Înapoi la “Citroen C1”