RUTHLESS scrie:vldst scrie:Matrixu scrie:Mai bine faci 80 km in plus sau cat sunt si te duci la valcea...;)
Am fost la prima revizie la Valcea, dar nu ma declar 100% multumit de ce am vazut acolo. Am cam fost luat pe sus din service pe motivele cu protectia muncii enuntate mai sus.
Unele problemute nu au fost suficient investigate si lasate in coada de peste, dar nici eu nu am insistat.
Deci pana la urma nici mult laudatii PROMOTOR Rm.Valcea nu sunt asa profesionisti precum spuneau mai multi colegi de forum ... Ma si miram ... Chiar ma batea gandul sa bat 170 km sau cati sunt pana la Valcea pt. urmatoarea revizie , dar parca mi-a cam pierit elanul si entuziasmul .
Nu stiu ce sa zic, poate i-am prins eu intr-o zi mai proasta. Nu mi-a placut ca nu s-au straduit sa investigheze mai mult unele probleme semnalate de mine. E drept ca acele probleme se manifestau ceva mai intermitent, iar eu nu le-am putut indica cauzele si o metoda de a le reproduce. Dar asta era treaba lor pana la urma.
Iar cu statul langa masina... poate doar daca ai o relatie mai speciala cu ei. Pe mine au cam vrut sa ma expedieze din service si sa ma trimita in camera de asteptare. N-am stat sub masina, doar m-am invartit in jurul ei. Or fi si ei mai precauti, dar nici eu nu am fost nebun sa ma bag sub masina si sa incep sa trag de unul singur de pivoti...
Unii colegi de pe forum au fost multumiti de serviciile lor si si-au rezolvat unele chestii pe la ei... La momentul in care am facut revizia, le-am dat si eu o bila alba pentru ca mi-au inlocuit bieletele anti-ruliu pe garantie. Bilele negre le-am aratat deja mai sus. Asta e, nu poate sa fie toata lumea multumita probabil.