redandrei scrie:Daca soferul are 1.91 (ca mine) pasagerul din spatele lui trebuia sa stea cracanat.. un picior intre scaun si usa si un picior intre scaune..in rest e ok. Totusi.. am incaput si 6 in masina.. deci POATE
Si eu am dus o data 6 in masina

Acum m-am intors de la REMAT! Am asezat masina la "coada" pt. maine dimineata,fiindca astazi 12-04-2010 jud. Caras-Severin a ridicat tura a-2-a de tichete (vouchere) de la Bucuresti.Sotul sta peste noapte acolo sa o pazeasca.Dimineata trebuie sa ajung la ora 6:00;mai erau cateva persoane cu masinile-rable ...de la care am aflat anumite "neajunsuri despre C1" si anume:nu mai retin exact dar era vorba despre
-1- cutia de viteza ...care este la un loc cu motorul ,ceva ca un corp comun...ca uleiul si benzina circula impreuna ...

-2- ...suspensie pe perne de aer ...si daca se rupe o perna "acolo ai ramas" ca nu se mai poate misca masina din loc.

Poate ma lamuriti ce-i cu aceste "minusuri" la C1 ?!
P.S....din cauza bisnitei cu aceste vouchere am aflat ca acum la tura-a-2-a ,noile vouchere vor avea o valabilitate de numai 3 luni,spre deosebire de primele care sunt valabile pana la sf. programului rabla-2010,adica pana in 25-nov-2010,dar probabil ca numai ....pana in oct-2010.
ORA este cea veche ...in urma cu o ora