http://www.ats.ro/garantie.php
Printre altele:
GARANTIA CONTRACTUALA
Citroen Romania, acorda in conformitate cu Legea nr. 449 / 12.11.2003, pentru automobilele comercializate in Romania urmatoarele tipuri de garantie:
* 2 ani fara limita de kilometri (conform Carnetului de Intretinere, Service si Garantie)
* 12 ani anticoroziune caroserie si 3 ani pentru vopsea la toate autoturismele comercializate
* 5 ani anticoroziune caroserie si 2 ani pentru vopsea la toate autoutilitarele comercializate
Garantia Contractuala include:
Readucerea in conformitate sau inlocuirea pieselor recunoscute ca fiind defecte precum si manopera necesara pentru readucerea in conformitate sau inlocuire.
* Aceasta garantie este de 24 de luni, fara limita de km
* Garantia incepe de la data livrarii catre primul client, in situatia in care beneficiarul va respecta conditiile de intretinere si de exploatare prevazute in : Certificatul de Garantie, Carnetul de Intretinere si Service si Manualul de Utilizare
* Aplicarea Garantiei Contractuale este conditionata de stricta realizare a reviziilor tehnice periodice. Este obligatorie prezentarea taloanelor completate la aceste revizii periodice. Lucrarile executate in garantie trebuie efectuate de catre un reparator agreat Citroen.
Garantia in afara teritoriului Romaniei este conform Carnetului de Intretinere Service si Garantie
Ce se intampla la revizia de 25.000-30.000 km ?
Moderator: Echipa Tehnica
Mishoo scrie: * 2 ani fara limita de kilometri (conform Carnetului de [/b]
Asa stiam si eu... multumim pt lamuriri.
- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus
la revizia de 30000 au facut ce au facut si la 15 doar ca mi-au schimbat la baia de ulei nu stiu ce capac :DD la placutele de frana au spus ca mai am 2000 de km pneurile uzate fata 60% spate 75% revizia a costat 380 ron .am facut si o comanda la o oglinda dreapta (pasager) 200 ron si o clema pentru bancheta spate in care intra bancheta 20 ron
in legatura cu placutele de frana. am fix 12.000km. stilul meu de condus este cam sportiv, dar in privinta franarii nu am obiceiuri f. rele. adica franez frecvent in oras de la 100km/h dar destul de progresiv.
astazi am verificat uzura placutelor (personal) si am facut niste calcule:
-grosimea totala a placutei este 175mm.
-grosimea suportului metalic (partea fara ferodou) este 5mm, deci ferodoul are 12,5mm
-placutele mele au acum 12,5mm in TOTAL, adica am uzat 5mm.
daca in 12.000km am uzat 5mm din 12,5, am uzura 40%. deci pe la 25.000 le schimb
astazi am verificat uzura placutelor (personal) si am facut niste calcule:
-grosimea totala a placutei este 175mm.
-grosimea suportului metalic (partea fara ferodou) este 5mm, deci ferodoul are 12,5mm
-placutele mele au acum 12,5mm in TOTAL, adica am uzat 5mm.
daca in 12.000km am uzat 5mm din 12,5, am uzura 40%. deci pe la 25.000 le schimb

inseamna ca te scoate din garantie. vai, ce mare pacat!!!
. cu garantia aia poti sa te stergi linistit la fund. daca citesti anexa vei vedea ca nu acopera aproape nimic din ceea ce pica repede pe o masina. asa ca daca te vor scoate din garantie, fa-ti linistit reviziile la orice mecanic, iti iei uleiul de la supermarket, consumabilele de la un dealer de piese auto si iesi la jumatate de pret.