Am lovit masina ca un incepator...

Forum de discutii generale despre Citroen C1. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Mar 01-Iul-2008 20:37

astept sa vina piesele in service. o fac la Radacini pe Giurgiului. acolo nu va dura mult (daca nu vor mai trebui comandate si alte piese), pt. ca ma duc pe o relatie. sper din tot sufletul sa iasa ok.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 01-Iul-2008 21:22

:lol: mai multa atentie, am fost lovit in spate de un baiat exact dupa scenariul tau, nici acum nu mi-am vopsit bara (si am ramas cu niste mici lufturi care pe mine insa nu ma deranjeaza)... intre timp am trecut si la alt asigurator casco si n-am rezolvat reparatia.
el si-a indoit bara/suportul de numar/ mici zgarieturi, ca avea cielo, masina coreeana teapana :roll:
Cosmin
high energy music expression

Mishoo
pasionat

Mesajde Mishoo » Mar 01-Iul-2008 22:19

Am vazut in sfarsit "faimosul" Hyundai I10, pe o strada, in trafic.Mi se pare mai "de carton" decat C1.In primul rand pare mai mica si mai firava.

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Mie 02-Iul-2008 01:48

te-ai uitat la interior? (daca ai vazut o versiune "cheala", intr-adevar, la exterior arata jalnic, cu rotile pe 13", si oricum masina find foarte ingusta e urata, are aspect de Matiz. e vorba de finisajele interioare care sunt NET superioare. plus ca masina e mai ieftina)

Crisskro
pasionat

Mesajde Crisskro » Mie 02-Iul-2008 14:15

Eu deja am vazut una pocnita, ii lipsea jumate de spoiler. Ca la plasticele alea proste de se crapa in loc sa se indoaie.

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Mie 02-Iul-2008 17:17

daca s-a spart inseamna ca a lovit-o destul de tare. la mine nu s-a spart nici cand am atins-o prima data, nici acum. am avut noroc cu o mica fisura care a fost suficienta sa mi-o dea de inlocuit.

Crisskro
pasionat

Mesajde Crisskro » Joi 03-Iul-2008 09:27

Ma refeream la Hyundai I10.

ogreanu1968
just curious

Mesajde ogreanu1968 » Vin 08-Aug-2008 12:27

eu am lovit masina acum 2 luni...eram intr-o intersectie in craiova si ma deplasam spre casa cand un ratat cu un matiz nu mi-a dat prioritate intrand cu viteza in intersectie si lovindu-ma puternic in "burta". A spus ca a avut 50 km\h . Bineinteles mi-a indoit ambele usi , si un pic pragul. In timpul impactului pur si simplu m-am intors cu spatele si am mai mers vreo 10 metrii cu spatele... m-am speriat la un moment dat caci farana nu mai mergea .....apasam pe ea si se ducea blana fara sa tina, volanul s-a indreptat parca singur si am tras frana de mana in final dupa ce a uract cu roata din spate pe trotuar si s-a indoit si janta. Matizul pot sa spun ca nu mai avea bot, aripi , i s-a spart radiatorul si baia de ulei. Eu am avut casco si masina inca era in garantie , in schimb soferul amtizului, care luase permisul de 3 luni nu avea nici macar asigurarea obligatorie... Costul reparatiei "m-a costat" 100 mil. Cand am ajuns la politie si cel de acoloa vazut masina mea si si-a notat toate loviturile, dupa ce s-a uitat la matiz a zis ceva de genu " O , se pare ca accidentul a fost mult mai grav decat credeam. Imi pare rau ca nu am facut poze...dar la cat de ofticat am fost ca am lovit masina nici nu m-am mai gandit la asta... :roll:

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 11-Aug-2008 00:50

pai nu ai lovit-o tu... :) . eu nu am lovit-o asa rau, dar stiind ca a fost vina mea, imi cam venea sa...](*,)

Înapoi la “Citroen C1”