Am facut si eu niste poze si n-am cui sa le arat...
Moderator: Echipa Tehnica
pe-afara, in jur de 4 ... in oras, cam 6, cu aer, vreo 7, iar cu roate de iarna si trafic ca'n bucuresti, ajunge si pe la 8 si ceva. rezervor 35 litri.
ca sa-ti faci o parere, asta vara: plin facut in bucuresti, plecat in bulgaria, 378 km pana la destinatie. la intoarcere, caldura mare, aer 80% din drum, plin facut in bucuresti. 378+378 = 1 rezervor
ca sa-ti faci o parere, asta vara: plin facut in bucuresti, plecat in bulgaria, 378 km pana la destinatie. la intoarcere, caldura mare, aer 80% din drum, plin facut in bucuresti. 378+378 = 1 rezervor
C1 1.0i 68CP 5P Rosu B61VBF (2007) + C4 1.6i 16v 110CP 5P (2008) B04VBF
eu fac mixtul deci.fac plinul mai excat 35.67 ultima data fara aer conditionat.plimbari prin sibiu care este un oras sufocat este al 2 dupa bucuresti ca la dificultate trafic, si iesiri inafara sibiului deci ajung undeva la 510 530 iar fac plinul 36,04 ma uit pe bonuri :)))) 487 500.ce am patit ..... masina mea are prb la relantii deci cand sta la relantii consuma mai mult sa va explic iau piciorul de pe acceleratie in panta si nu imi moare motorul deloc inclinatie aprox 15 grade si masinuta urca fara probleme.nu moare motorul deloc sau plec cu a 2 si iau picorul de pe acceleratie si imi merge constant cu 15 km h pe drum drept
radu_dude scrie:eu fac mixtul deci.fac plinul mai excat 35.67 ultima data fara aer conditionat.plimbari prin sibiu care este un oras sufocat este al 2 dupa bucuresti ca la dificultate trafic, si iesiri inafara sibiului deci ajung undeva la 510 530 iar fac plinul 36,04 ma uit pe bonuri))) 487 500.ce am patit ..... masina mea are prb la relantii deci cand sta la relantii consuma mai mult sa va explic iau piciorul de pe acceleratie in panta si nu imi moare motorul deloc inclinatie aprox 15 grade si masinuta urca fara probleme.nu moare motorul deloc sau plec cu a 2 si iau picorul de pe acceleratie si imi merge constant cu 15 km h pe drum drept
Nu cred ca ai nici o problema cu relanti-ul, Radule... cum descri tu acolo e normal sa se intample

- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus
-
- just curious
ogreanu1968 scrie:madlex456 scrie:Frumoasa masinutza.
Am observat ca ai aparatori la roti si pe fata si pe spate.....le-ai cumparat separat sau cand ai comandat C1 te-au intrebat ei la configuratie ? caci din cate mi-am yo seama modelul nu este echiparea sx
Le-am cumparat ulterior.... se murdarea foarte mult pe spate
Cum se comporta acum cu aparatorile, se mai murdareste asa rau? Cand ploua afara si mergi mult zici ca a plouat cu noroi

In Bucuresti mersul cu metroul/pe jos este obligatoriu 

-
- just curious

Ce e nou:
-o asezare mai buna a finalului de toba
-capace de oglinzi argintii (facute la vopsitor)
-perdelute geamuri laterale originale (din pacate Peugeot)
-un scut original (care evident nu se vede

-un cap de schimbator Sparco ( second ca nou era 70eu

-tija schimbator scurtata in mod barbar cu flexu'

jantele sunt de mult timp pe masina. au costat 360lei/buc (cel mai bun pret din cati dealeri am gasit). sunt pe 14", j5.5. sunt luate le la colortuning. www.autoaccesorii.ro