eu le-am scos si le-am si pus la loc.
ele sunt lipite cu banda dublu-adeziva, dar sub ele capota este perforata si emblemele au niste bumbi (nu gasesc alta denumire) de ghidaj care intra in gaurile din capota (deci nu-ti face griji ca n-ai cum sa le pui la loc strambe). eu le-am scos incalzindu-le cu foehnul si taind banda adeziva de sub ele cu ata dentara. grija mare cand le pui la loc, sa cureti locul de pe capota si spatele emblemelor perfect. apoi le lipesti tot cu banda dublu adeziva (marca "Bison", se numeste chiar banda dublu-adeziva auto, e cea mai buna si cea mai rezistenta, in Carrefour sau la piese auto. nu lua banda no-name fiindca nu o sa tina). Succes!
Modificari Citroen C1 !
Moderator: Echipa Tehnica
ma baieti, de sarbatori(craciun) am fost in Belgia.in liege.plin orasul de citroen-uri, majoritatea C2 si xantia.stiti ce am vazut de am ramas masca? vreo 2 c1 cu PROIECTOARE DE CEATA! incorporate in spoiler. din fabrica. a vazut careva la noi asa ceva? azi ma duc pe la ats sa-i intreb daca stiu ceva.
oxutz scrie:ma baieti, de sarbatori(craciun) am fost in Belgia.in liege.plin orasul de citroen-uri, majoritatea C2 si xantia.stiti ce am vazut de am ramas masca? vreo 2 c1 cu PROIECTOARE DE CEATA! incorporate in spoiler. din fabrica. a vazut careva la noi asa ceva? azi ma duc pe la ats sa-i intreb daca stiu ceva.
Se poate comanda, dar sa stii ca pretul este destul de piperat. Vine toata bara(care alt design) cu proiectoarele incorporate. Acum un an cand am intrebat la reprezentanta, pretul era undeva in jur de 2 400 Lei

In Bucuresti mersul cu metroul/pe jos este obligatoriu 

Mda...probabil ca iar se umfla preturile in Romania
http://www.citroen-auch.com/achat/produit_details.php?id=95422&cat_id=2665 Asta e spoilerul cu proiectoare de ceata si e 360 de euro care inseamna la un 3,7 ron cam 1350 ron si nu 24000.
pretul in Romania este dublu asa ca va sfatuiesc sa incercati pt accesorii cam cum sunt preturile in Ungaria, s-ar putea ca si cu drumul dus-intors sa va ajunga maieftin si mai faceti si putin turism
Sau asa: http://www.citroen-auch.com/achat/produit_details.php?id=95423&cat_id=2668 daca vreti si mai ieftin...doar kitul.

pretul in Romania este dublu asa ca va sfatuiesc sa incercati pt accesorii cam cum sunt preturile in Ungaria, s-ar putea ca si cu drumul dus-intors sa va ajunga maieftin si mai faceti si putin turism

Sau asa: http://www.citroen-auch.com/achat/produit_details.php?id=95423&cat_id=2668 daca vreti si mai ieftin...doar kitul.
Ultima oară modificat Lun 24-Mar-2008 10:40 de către Mishoo, modificat 1 dată în total.
-
- just curious
pai conteaza cat ai prins pe linie dreapta. ca pe DN1, pe TurboZone de exemplu, una e viteza pe care o prinzi spre Sinaia si alta e cea pe care o atingi inapoi spre Bucuresti, desi la prima vedere drumul nu pare inclinat.
oricum, aia e cea mai buna portiune de drum pe care o stiu pt. testat viteza maxima. (mai buna ca A1 si A2)
oricum, aia e cea mai buna portiune de drum pe care o stiu pt. testat viteza maxima. (mai buna ca A1 si A2)
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
xenon, as veni cu cea mai mare placere la plimbare, doar ca eu sunt in cj si tu in bucuresti, ceea ce e un mic impediment. Pe langa xm, cx, ds, sa stii ca si c1 se numara printre masinile cu care vreau, dar nu am facut drive test inca. stiu ca pot cere un drive test la reprezentanta si sigur ma vor lasa, dar nu prea am cand. so... c'est la vie
inca ceva: te-as invita si eu la un drive test cu bx-ul sa stii la ce ma refer "fara miscari" la 170 la ora. orice gropi ar fi, in bx nu ti se misca camera asa mult.
inca ceva: te-as invita si eu la un drive test cu bx-ul sa stii la ce ma refer "fara miscari" la 170 la ora. orice gropi ar fi, in bx nu ti se misca camera asa mult.
"If in doubt, flat out!"