Modificari Citroen C1 !
Moderator: Echipa Tehnica
dar nici nu ma gandeam sa fac vreo comparatie intre cele doua. voiam doar sa spun ca C1 se tine f. ok si la viteza aia, dar din cauza rigiditatii suspensiei orice denivelare se simte. asta nu afecteaza cu nimic stabilitatea masinii, si doar confortul pasagerilor. eu prefer sa sacrific confortul la drum intins pt. stabilitatea in curbe.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Mishoo scrie:Normal, pt ca masina fiecaruia este cea mai buna
Eu nu judec asa. Recunosc ca alte hidraulice sint mai bune la comfort decit BX-ul.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
si sa nu mai spun ca era si in oras si nu pe autostrada. Cu c5-ul la 160 la fel face, numai ca ala se misca lent si elegant aproape ca nu simti.. Masina se tine bine la 160 , si spre deosebire de un logan in cabina nu se aude nimic la 160, pe cand la logan la 120 nu te intelegeai in masina de huruitul motorului.
Legat de kitul ala..eu am vazut niste proiectoare de ceata, pe lungime, si latimea exact cat sa intre intr-o gaura de aia a spoilerului.. si cred ca am sa imi pun 2.. imaginati-va ca la masinile de salvare in grila aia.. asta pentru cine vrea ceva special.. pentru cine vrea clasic sa dea banii pe spoilere alea
. Sau sa dea gaura in astea originale ca si cum ar fi fost proiectoare, si sa le tranteasca sa se duca cu masina la asigurare, si asigurarea sa plateasca spoilere alea noi cu proiectoare 
Legat de kitul ala..eu am vazut niste proiectoare de ceata, pe lungime, si latimea exact cat sa intre intr-o gaura de aia a spoilerului.. si cred ca am sa imi pun 2.. imaginati-va ca la masinile de salvare in grila aia.. asta pentru cine vrea ceva special.. pentru cine vrea clasic sa dea banii pe spoilere alea

-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
sunt Alin, imi pare bine de cunostinta
referitor la logan si 120 la ora, gresesti. pune 100 km/h daca e diesel
Ambele motoare diesel (70 si 85 cp) sunt zgomotoase, cel de 85 de cai fiind foarte bun pana la vreo 110 km/h dupa care te rogi. am fost surprins sa constat ca suna mult mai tare decat motorul de bx la aceeasi viteza.

Ambele motoare diesel (70 si 85 cp) sunt zgomotoase, cel de 85 de cai fiind foarte bun pana la vreo 110 km/h dupa care te rogi. am fost surprins sa constat ca suna mult mai tare decat motorul de bx la aceeasi viteza.
"If in doubt, flat out!"
daca tu crezi ca C1 se compara in vreun fel su Loganul la rezistenta suspensiei si calitatea tablei, trebuie sa iti spun ca te inseli. e mult peste buburuza. iar despre zgomot, sa nu exageram, pt. u diesel e FOARTE silentios. am condus luni de zile GOLF IV 1.9 TDIsi era MULT mai zgomotos.
eu am avut o discutie in contradictoriu foarte "siropoasa" cu un coleg de forum, in care el incerca sa ma convinga ca C1 e mai instabil decat Loganul. o asemenea afirmatie nu as putea sa o accept, dar asta nu ma orbeste atat incat sa nu mai vad defectele buburuzei. tabla si paintjobul la C1 sunt MIZERABILE.
eu am avut o discutie in contradictoriu foarte "siropoasa" cu un coleg de forum, in care el incerca sa ma convinga ca C1 e mai instabil decat Loganul. o asemenea afirmatie nu as putea sa o accept, dar asta nu ma orbeste atat incat sa nu mai vad defectele buburuzei. tabla si paintjobul la C1 sunt MIZERABILE.
yeap....eu sunt ala 
Nu e chiar rugina dar in timp cred ca acolo se va ajunge, zona este la prag in spate pe drapta, acolo unde este deflectorul acela mic de plastic.
Am observat chestia asta de pe la 12.000 km.

Nu e chiar rugina dar in timp cred ca acolo se va ajunge, zona este la prag in spate pe drapta, acolo unde este deflectorul acela mic de plastic.
Am observat chestia asta de pe la 12.000 km.
1.0i, 12V, 68cp, DIS (Direct Ignition System) VVT-i (Variable Valve Timing-intelligent) DOHC (Double overhead camshaft)
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
mbc scrie:sunt Alin, imi pare bine de cunostinta
Nu fi asa surprins! E un motor mic (1.5l) care e cam fortat la viteza aia.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!