Il tinu-i toata A1 numai 130-140 km/h..
Moderator: Echipa Tehnica
Il tinu-i toata A1 numai 130-140 km/h..
Mi-a placut felul in care se comporta la aceste viteze : nivel de zgomot,consum,nici n-ai zice ca are doar 998 cmc .
Bravo Toyota !!!
Bravo Toyota !!!
Esentele tari se tin in sticlute mici.
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
Re: Il tinu-i toata A1 numai 130-140 km/h..
RUTHLESS scrie:Mi-a placut felul in care se comporta la aceste viteze : nivel de zgomot,consum,nici n-ai zice ca are doar 998 cmc .
Bravo Toyota !!!
cred ca vroiai sa zici Bravo Citroen

Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 

viorelovidiu scrie:RUTHLESS scrie:Mi-a placut felul in care se comporta la aceste viteze : nivel de zgomot,consum,nici n-ai zice ca are doar 998 cmc .
Bravo Toyota !!!
Daca nu ma-nseala pe mine "ram"-ul sub acea silueta care are ca sigla chevroanele,se afla numai maruntaie Toyota..
Mai documenteaza-te maestre inainte sa apesi pe taste,stiu bine ce mi-am cumparat.

Esentele tari se tin in sticlute mici.
da, da nici tu nu ai mers numa cu maruintaiele toyota, ca ai fi aratat ca un accident in miscare calare direct pe motor si cu pletele in vint
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Lexia available
era o gluma, imi pare rau daca am deranjat
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
Lexia available
Lexia available
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
RUTHLESS scrie:viorelovidiu scrie:RUTHLESS scrie:Mi-a placut felul in care se comporta la aceste viteze : nivel de zgomot,consum,nici n-ai zice ca are doar 998 cmc .
Bravo Toyota !!!
Daca nu ma-nseala pe mine "ram"-ul sub acea silueta care are ca sigla chevroanele,se afla numai maruntaie Toyota..
Mai documenteaza-te maestre inainte sa apesi pe taste,stiu bine ce mi-am cumparat.
scuze, dar eu ma uitasem la semnatura ta!
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 

intradevar... sunt foarte ok masinicile ! bune motoare(aproape identice la tot mititelele 3) ... dar mie unu mi se pare un pic deplasat .. sa faci un topic special.. in care sa spui "bravo toyota"
sau poate sunt eu nebun !
oricum felicitari
sigur duce si mai mult .. vazusem filmulet pe autobahnd intre un c1 si nush ce porsche
(ideea e ca era mai economic si mai rapid c1 !!! nu se oprea atat de des la benzinarie
)

oricum felicitari

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
Sincer, nu inteleg ce este asa interesant in faptul ca cineva a tinut un C1 toata autostrada A1 in 140km/h. Eu am tinut-o pe a mea toata autostrada A2 (care e mai lunga) in aproape 160km/h de cateva ori, si nu m-am mai laudat...
Iar 130-140km/h merg constant de fiecare data spre si dinspre mare, si fac marea vara in fiecare week-end.

-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
prima data cand am ajuns pe autostrada din romania am fost asa impresionat de cum e sa mergi pe autoastrada incat am mers vreo 40km cu 150-160, si asta nu cu o masina noua ci cu una din 93. Asa ca nu mi se pare deloc impresionant ca ai mers cu 140 km/h intr-o masina noua. Sincer... si cu loganul dupa ce ajungi la viteza aia (dureaza un pic) tot o tine. Nu recomand sa mergi cu viteza mult mai mare decat cea legala pe autostrada pentru ca multe chestii pot merge prost cu urmari nasoale la viteze mari.
"If in doubt, flat out!"
:)
XENON scrie:Sincer, nu inteleg ce este asa interesant in faptul ca cineva a tinut un C1 toata autostrada A1 in 140km/h. Eu am tinut-o pe a mea toata autostrada A2 (care e mai lunga) in aproape 160km/h de cateva ori, si nu m-am mai laudat...Iar 130-140km/h merg constant de fiecare data spre si dinspre mare, si fac marea vara in fiecare week-end.
il sustin pe XENON in a afirma ca 130-140km/h nu e o lauda. A1 170km/h constant spre Pitesti. A2 150km/h constant spre si dinspre mare. Recordul meu pe A2 este de 1 ora si 1 minut.

Cateva imbunatatiri:
- jante MAK Fever-5R (vara);
- jante MAK Audace Mirror (iarna);
- becuri Osram Ultra Life (puse pe 07 Mai 2012)
:)
mbc scrie:Nu recomand sa mergi cu viteza mult mai mare decat cea legala pe autostrada pentru ca multe chestii pot merge prost cu urmari nasoale la viteze mari.
cand mi se va lua permisul pe autostrada ptr viteza, voi cere poza a radar-ului sa pun pe toate forum-urile

Cateva imbunatatiri: