Pot spune ca se comporta foarte bine la impactul lateral.
1)Am fost lovit intr-o intersectie pe partea pasagerului de un sofer pe matiz cu 50 km/h (atat a spus soferul ca avea), apoi am fost proiectat pe trotuar cu spatele . Usile s-au infundat, interiorul nu a avut nimic. In schimb matizul a fost facut zob. Botul s-a infundat tot, s-a spart baia de ulei , etc.. Ce a fost ciudat , in momentul in care m-a proiectat de mergeam pur si simplu cu spatele franta nu mai mergea, o calcam in podea si era moarta, pana am tras frana de mana.
2) Cand ma aflam pe la bistrita, si stateam in coloana, un sofer neatent cu o duba , uitandu-se la un alt accident pe sensul celalalt de mers a intrat din mers fix in mine fara sa franeze. S-a infundat buclierul, si nu s-a mai putut deschide haionul, Spre surprinderea mea nu s-a spart haionul desi duba a lovit din plin. In momentul impactului a sarit casetofonul din suport si am fost bagat in scaun (noroc cu tetierele). Aici , la impactul din spate, un rol important in amplasarea ei , o are roata de rezerva care are un rol important in siguranta. Acetea sunt pozele:

3) Chiar aseara pe gheata, un Golf nu s-a mai putut opri, s-a rotit si a dat cu spatele in spatele meu. Nu a avut nimic masina, si aici se adevereste ce se spune ca se comporta bine atat la impacturile in oras cat si la cele mai puternice.
Dupa parerea mea este o masina foarte sigura in ciuda aparentelor, si nu degeaba a luat 4 stele.