hey pustiu' ... vad ca scrie 39 dar tot pusti esti ptr mine...
gosogoso scrie:... pe acest forum exista pasionati de marca Citroen,sunt oameni care iubesc aceasta masina,poarta discutii inteligente...
... ia uite-te la poza asta...

...ASA.. acum .. du-te tu mata pe forum.. si citeste tot ceea ce a scris omu asta despre C1 si dupa aia vino si fa-l de kko ca uraste aceasta buburuza.
Avem masina de 4 ani, si eu si el, eu de exemplu am 65600 km ... si nu sunt multumit de ce a ajuns ea in timp. Are prea multe probleme ptr o masina asa mica. O alta masina la km astia nu are la fel de multe probleme. Daca imi zici in schimb ca asta inseamna CITROEN ... probleme peste probleme .. atunci iti dau dreptate si nu mai deschid gura.. dar pana atunci ... ciocu' mic si joc de glezne.
Cat despre condusul sport sau nu. Fiecare conduce cum vrea. Daca imi trec Citroen-ul printr-un service de tuning inseamna ca nu sunt pasionat? ca-mi stric frumusetea citroenului si il personific? Avem pareri foarte diferite atat despre masini cat si despre viata. Asta e bine.. forumurile sunt facute pentru a se discuta in contradictoriu in majoritatea cazurilor, dar sa-mi spui ca esti pasionat si ca nu pui mana deloc pe o scula.. ma faci sa rad..
Imi aduc aminte.. de acum vreo 10 ani sau mai mult.. cand existau doar 1310 o tona.. un vecin pasionat statea zilnic si mesterea cate ceva la ea.. ptr ca era pasionat.. nu se ducea la service ca tine..

) dar poate tu intelegi pasiunea doar prin comoditatea de a conduce la 40km/h.. daca asa e... cu dedicatie ptr tine..
BUG MAFIA - 40km/h...am terminat cu tine.. trecem la XENON:
XENON scrie:Apropo, mi s-a crapat butonul de avarii RAU, de la un cap la altul, la fel ca la APROAPE TOATE. O fi pt. ca am apasat pe el prea tare?
Ce sa faci tata .. eu ti-am zis sa nu mai opresti pe avarii in fata fiecarui magazin sa-ti iei CORNULET CU LAPTE ca pustiu' de mai sus.. da' tu nu ca batman-batman... vezi acum ti s-a crapat..