ce-i mai place viteza!
Moderator: Echipa Tehnica
ce-i mai place viteza!
salutare din nou! mi-am scos ieri flu2rasul pe sosea...inafara Bucurestiului! am plecat la Pitesti..si , dupa ce am citit multe din mesajele de aici de pe forum, ma asteptam ca atunci cand trecea vreun tir pe langa mine..sa imi falfaie aripile la C1...tare, tare! ERONAT! nici nu se misca de pe sosea! si ce imi place cel mai mult...esta ca..partenerii mei de drum cu alte tipuri de masini se uitau lung la flu2rasul meu cum se infigea..caci, evident , nu ii dadeau sanse! Bravo Toyota pt motor! ce ii mai place viteza..era la 120 in largul ei..la 130 nici nu facea altceva decat sa toarca!!! e faina tare! drum intins...si plan tuturor posesorilor de C1!!!
Cum?, tu lasi tirurile sa treaca pe langa fluturasul tau pe autostrada
mai, mai... sau cred ca vroiai sa spui cand treci tu ca o naluca pe langa ele :P
Cred ca eu am fost cel care spunea ca se simte o usoara dezechilibrare si o senzatie neplacuta in astfel de situatii si imi mentin afirmatia. Iti inteleg incantarea ta fata de micutza jucarie si e normal sa-i vezi acesteia doar partile frumoase la inceput. Am trait si eu, cum de altfel toti de pe acest forum, acest sentiment. Totusi, dupa ce euforia trece incepi sa mai vi si cu picioarele (ma rog, cu rotile) pe pamant. Orice masina, oricat de minunata ar fi ea, are si parti bune si altele mai putin bune.Ete adevarat ca la cat e de mica masinutza este f. stabila, insa este la fel de adevarat ca nu se poate compara aici cu o masina dintr-o clasa mai mare, cel putin la senzatia pe care o ofera. Asadar, revin... la peste 130kmh pe langa un tir - se poate simti o usoara senzatie de ... dezechilibrare (vroiam sa gasesc un cuv. mai putin dur... dar nu imi vine), iar daca mai e si vant, normal, ca se accentueaza. Peste 150 kmh pe langa un tir... nu mai zic nimic...ca-mi sariti la beregata :P ... oricum daca mai e si un vanticel, nu e chiar foarte placut. Din cauza asta,cand ma mananca undeva sa merg ca fulgerul pe autostrada si vad ca se apropie tiruri, mai ales daca observ ca bate si vantul, eu o las la 130... Parerea mea e ca e mai sigur asa.. puteti sa ma contraziceti... Poate sunt eu prea "fitzos" in privinta asta.
Toate una peste alta, sper din tot sufletul sa ai parte numai de clipe frumoase alaturi de fluturasul tau, care sunt sigur ca o sa-ti rezerve multe surprize placute pe viitor.

Cred ca eu am fost cel care spunea ca se simte o usoara dezechilibrare si o senzatie neplacuta in astfel de situatii si imi mentin afirmatia. Iti inteleg incantarea ta fata de micutza jucarie si e normal sa-i vezi acesteia doar partile frumoase la inceput. Am trait si eu, cum de altfel toti de pe acest forum, acest sentiment. Totusi, dupa ce euforia trece incepi sa mai vi si cu picioarele (ma rog, cu rotile) pe pamant. Orice masina, oricat de minunata ar fi ea, are si parti bune si altele mai putin bune.Ete adevarat ca la cat e de mica masinutza este f. stabila, insa este la fel de adevarat ca nu se poate compara aici cu o masina dintr-o clasa mai mare, cel putin la senzatia pe care o ofera. Asadar, revin... la peste 130kmh pe langa un tir - se poate simti o usoara senzatie de ... dezechilibrare (vroiam sa gasesc un cuv. mai putin dur... dar nu imi vine), iar daca mai e si vant, normal, ca se accentueaza. Peste 150 kmh pe langa un tir... nu mai zic nimic...ca-mi sariti la beregata :P ... oricum daca mai e si un vanticel, nu e chiar foarte placut. Din cauza asta,cand ma mananca undeva sa merg ca fulgerul pe autostrada si vad ca se apropie tiruri, mai ales daca observ ca bate si vantul, eu o las la 130... Parerea mea e ca e mai sigur asa.. puteti sa ma contraziceti... Poate sunt eu prea "fitzos" in privinta asta.
Toate una peste alta, sper din tot sufletul sa ai parte numai de clipe frumoase alaturi de fluturasul tau, care sunt sigur ca o sa-ti rezerve multe surprize placute pe viitor.
- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus
_________
Foste:
ce-i mai place viteza!
pai...ai in mare parte dreptate!insa nu inteleg de ce va ioncapatanati toti cei de pe forum sa comparati C1 cu o masina de clasa mai mare! e ca si cum ai compara mere cu castraveti! eu am la servicu un Golf 5! are motor, are putere, are..dar nu are nici o zecime din eleganta C1, e incomoda...eu zilnic o conduc..si mi se pare cea mai rigida cutie de viteze existenta! nmu ai loc pentru nimikcurile femeiesti( pila de unghii, rimel, ruj)..etc...
Eu raman la ideea ca dintre toate masinile din clasa sa C1 e in frunte! am facut 135 de km cu 5 l de benzina...ce mai vrei? e suuuuper!!!
Eu raman la ideea ca dintre toate masinile din clasa sa C1 e in frunte! am facut 135 de km cu 5 l de benzina...ce mai vrei? e suuuuper!!!
Eu m-as bucura sa fiu mic si sa fiu comparat cu ceva mai mare decat mine. Inseamna ca totusi sunt "mic dar al' dracului" 

- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
_________
Foste:
Sal! va spun doar atat: Mananca pamantul! am facut plinul cu benzina super 98 de la petrom si i-am dat acul de kilometraj peste cap pe autostrada in ungaria! Adica a trecut de 170 km/h si nu avea unde sa se mai duca. partea proasta e ca "manca" benzina la greu. stabilitatea era ok... dar era 3 insi si cu bagaje... la 150km/h singur la o rafala de vant mai puternica trebuie sa tii strans volanul ca sa ii mentii directia. In rest minunata masina!
-
- just curious
e incredibila....dar adevarata
Si eu acum m-am intors din concediu de la mare. Pot sa spun ca se comporta super masina, pur si simplu parca ii place orice...si autostrada si orasul... Pe autostrada nu mi-a putut sta nimic in fata...eram 3 persoane in masina si bagaje pentru o saptamana la mare... m-am luat cu catea loganuri care pur si simplu nu faceau fata... am ramas placut surprins ca si cu atata greutate in masina ajungea la 170 iar pe portiunile putin inclinate de autostrada acul vitezometrului chiar trecea ...
Si va spun sincer....pe autostrada cu buburuza asta multe "masini" faci de ras... aaa si apropo ...daca mergeti cu ea la fel ca cu bmw-ul , consuma ca bmw-ul
) era sa raman fara benzina pe autostrada soarelui:)) dupa ce m-am jucat cu acul vitezometrului pe la 170 atat pe A1 cat si pe A2 

da, fuge destul, asta-i clar, dar ca "Logan-urile nu faceau fata", crede-ma ca e o impresie falsa. Loganul are o tinuta de drum destul de proasta si de aceea nu multi se incumeta sa-i dea viteza maxima. eu m-am intrecut pe A1 cu un Logan DCI 65 cp., care se presupune a fi cea mai slaba motorizare la Dacia si pot spune ca la viteza maxima mergeam absolut identic, ba chiar la un moment dat trecea foooarte incet inainte.
acum ceva vreme in urma, am scris eu ca la 110Km/h imi consuma 4 si la 150Km/h ia 8 si lumea nu prea ma credea. acum cred ca sunt suficient de multi care pot sa confirme asta. iar dupa 160km/h mi mi se pare ca se apropie chiar de 9l/100Km. nu sunt sigur, dar pot ceilalti sa spuna.
acum ceva vreme in urma, am scris eu ca la 110Km/h imi consuma 4 si la 150Km/h ia 8 si lumea nu prea ma credea. acum cred ca sunt suficient de multi care pot sa confirme asta. iar dupa 160km/h mi mi se pare ca se apropie chiar de 9l/100Km. nu sunt sigur, dar pot ceilalti sa spuna.