Jante C1
Moderator: Echipa Tehnica
gata, am gasit....4.5 = foarte inguste...
nu se gasesc decat cele originale la latimea asta si nici nu se pune problema, pt ca sunt si urate si costa cam cat greutatea lor in aur. 

Ultima oară modificat Dum 16-Sep-2007 01:30 de către XENON, modificat 1 dată în total.
totusi...as modifica dimensiunea
: le-as pune pe astea: http://www.autoaccesorii.ro/wheels_details.php?id=643
DAR, asta ar implica niste cauciucuri pe 175, si e destul de multicel de la 155 ai nostri. o rezista motorasul de servo? astept pareri...
sau e posibil sa mearga si cauciucuri pe 165, ceea ce ar fi oarecum in parametri...in continuare astept pareri...

DAR, asta ar implica niste cauciucuri pe 175, si e destul de multicel de la 155 ai nostri. o rezista motorasul de servo? astept pareri...

uite aici gasesti mai multe despre roti http://my107.blogspot.com/search/label/wheels .
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
skynet scrie:sigur rezista. am vazut parca si de 225
NU paria pe chestia asta. In ziua de azi toate componentele sint calculate la limita. In plus, daca cedeaza motorasul de servo o dati in texte cu ATS-ul pt garantie.
In plus, dimensiunile anvelopelor trebuie sa fie trecute in talon/CI, altfel riscati sa nu treceti ITP-ul fara spaga sau sa se uite baietii cu ochi albastrii urit la voi.
Totusi, daca vreti sa puneti jante mai mari, asigurati-va ca ET-ul e corect si ca anvelopa nu va lovi in contraripa

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
cred ca mari probleme cu politia nu ai pentru ca intre 14 si 15 nu este o mare diferenta si nu bate la ochi. la itp in schimb, poti foarte bine sa mergi cu rotile originale. treaba cu motorasul e mai urata in schimb.
eu deocamdata imi iau gandul de la jante, pt ca implica si cauciucuri, ceea ce ridica investitia undeva la 2400 RON, si momentan suma ma depaseste.
in schimb, tocmai am dat avansul la 4 gume Pirelli Snowcontrol 155/65/14 ca o sa vina iarna si e bine sa fi prevazator
. o sa vina cam intr-o saptamana.(nemtii de la ADAC zic ca sunt cele mai bune la categoria T, care ma intereseaza pe mine). le-am gasit la un pret bun, cine e interesat sa spuna.

in schimb, tocmai am dat avansul la 4 gume Pirelli Snowcontrol 155/65/14 ca o sa vina iarna si e bine sa fi prevazator

am gasit pe saitul oficial peugeot, din uk parca, janta de 107, de origine, deci la fel ca la noi, are 5.5J 14". la dimensiunea asta se gasesc suficiente modele care sa nu necesite schimbarea gumelor. in consecinta, gumele de iarna o sa le las pe jantele de otel, iar cum da primavara o sa investesc in cele de aliaj, la dimensiunea corespunzatoare gumelor de fabrica, respectiv 155/65/14.

P.S.: rog adminul daca se poate sa schimbe titlul topicului in " Jante C1", ca sa fie mai usor de gasit pentru cei care vor jante conforme cu specificatiile masinii.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
jante C1
As zice sa faci asa: iarna jante de tabla de 155 si vara jante de aliaj de o dimensiune ceva mai mare... sa zicem 165.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
cam asa, dar ar trebui sa vand cauciucurile astea de vara pe 155 si nu stiu cine mi le ia (au 3000 km, michelin, poate or sa aiba 5000 la vanzare, dar tot noi se numesc.). o sa vad la primavara.
apropo, am sunat la eurial de data asta si mi-a zis omul de la magazinul de piese ca jantele de 107 au 4.5 latime, desi pe saitu gasit de mine scria clar 5.5 si nu exista alt model. cel mai sigur in noiembrie cand imi voi monta gumele de iarna o sa iau ruleta si o sa masor cu mana mea janta de tabla.
apropo, am sunat la eurial de data asta si mi-a zis omul de la magazinul de piese ca jantele de 107 au 4.5 latime, desi pe saitu gasit de mine scria clar 5.5 si nu exista alt model. cel mai sigur in noiembrie cand imi voi monta gumele de iarna o sa iau ruleta si o sa masor cu mana mea janta de tabla.

gusturile nu se discuta. mie personal nu mi se par a avea vreo legatura cu masina. astea sunt identice cu jantele de A8 (pe care dau bine), dar intre citroen C! si audi A8 e o mica diferenta.
Personal, poate am mai spus, prefer OZ superturismo WRC race white, albe complet, dau masinii un aspect rally, cam ca C2-ul baietilor de la ProMotor Rm. Valcea.
http://www.depozituldejante.ro/DetaliiP ... .5x15.html

Personal, poate am mai spus, prefer OZ superturismo WRC race white, albe complet, dau masinii un aspect rally, cam ca C2-ul baietilor de la ProMotor Rm. Valcea.
http://www.depozituldejante.ro/DetaliiP ... .5x15.html