-Neoane sub bord
-Linie Audio Pionner,telecomanda pe volan, 6 boxe + subwoofer 30 cm diametru ( ocupa tot portbagajul aproape cu tot cu statie)
-i-am pus un "mic Eleron" .. are niste lumini care se aprind din telecomanda, dar nu prea m-a interesat asta, cert este ca dupa 130 nu mai "topaie" pe strada.
-Un mic filtru sport.. nu am vazut nicio diferenta ca putere, in schimb cand apesi pedala la fund se aude un zgomot "sport" .
-Erau prea penibile nuca + "carpa" de la schimbator, asa ca le-am schimbat cu niste Momo Italy, aduse pe comanda.
-Jantele.. inca nu am reusit sa imi indeplinesc visul, dar este in realizare.. asa ca am schimbat capacele originale cu altele de 35 RON, dar care ii schimba aspectul ,cel putin momentan.
-Toba ei originala scotea un "partait" , am pus una sport + un mufler , pentru ca nu am vrut sa pun toba cu cu iesirea spre spoiler, am vrut sa o las pe latimea masinii.. intelegeti voi.
-Niste pedale sport si covorase care imita aluminiul, o cotiera ca aveam nevoie, fiind obisnuit cu C5-ul ...
-Folie pe spate..luneta + geamuri spate, urmeaza sa pun si pe fata, tot asa deschisa..
-Tripele le-am mai inchis cu un spray special
-Si un "sifonar", un detector cobra .
imi cer scuze ca masina este cam nespalata... urmeaza sa ii modific grila spoilerului din fata maine, si apoi o voi spala.. dupa care poi posta noi poze .. pana atunci spor. Sunt constient ca vor exista oameni carora le place, altora nu le place.. am facut-o dupa "cash" si dupa cum mi-a placut mie. Cert este ca nu mai este C1 stock, si nu regret niciun banut bagat in ea.
http://www.youtube.com/watch?v=7THZ007yuq4 ELERONUL NOAPTEA