dupa aprox 3-4h dormite noaptea trecuta, a trebuit sa merg pana la facultate, sa depun o cerere, dupa care m-am intors acasa. "mergeam" (aproape stateam) la semaforul de la piata 1Mai, pe B-dul Ion Mihalache, m-am bagat mai la limita pe banda 1, cand un C1 galben verzui ma claxona de zor. m-am tot uitat eu lung sa vad ce vrea (ori l-am deranjat cu ceva, ori era o cunostiinta, ori cel mai probabil cineva de pe forum). cat am intors eu capul sa vad care e treaba, somnoros cum era, un curier cu un papuc de la Cargus mi-a trantit ditamai frana in fata, bara lui (care e la papuc la inaltime mare) mi-a indoit bara, bandoul cel mare si negru din fata, capota, si mi-a si zgariat un far. a, mai am si aripa stanga usor deplasata. deci, desi impactul a fost minor, exteriorul masinii s-a comportat asa cum era de asteptat, de la o masina e carton ce este.

spre norocul meu la Politie la Sect 1 a durat putin (2h 30' - e putin fata de cum se sta de obicei), iar la CASCO am intrat cu 2 min inainte de inchidere, dupa o cursa infernala ca sa ajung la timp. am nimerit un inspector FOARTE de treaba, nu am avut probleme. mi-a dat bara, farul, bandoul, capota, totul de inlocuit, si aripa de repozitionat. sper dupa cum arata sa nu fie cazul de revopsire la aripa.
acum ramane doar de vazut unde voi face reparatia. nu stiu daca sa mai acord o sansa ATS-ului. singurul motiv ar fi ca au piesele pe stoc de obicei, si au mai reparat multe C1. dar calitatea muncii cam lasa de dorit. o sa vad cum o sa procedez.