Radhoo scrie:cag nust cum iti consuma asa mult...mie in constanta imi ia in oras 12.... si daca e liber ii fac consum 8

... si in afara 6...vezi daca vrei sa ii dai calumea... de la 4000 incolo trage minunat... si o tii pana la aprox 7 500... putin inainte de refuz...
Man, in iubitul nostru Bucuresti la ore de varf (08-09 si 18-19) incearca sa mergi pe Stefan cel Mare bara la bara 4-5km timp de 40 min si pe urma sa vezi consum
Deocamdata ma feresc sa o tin la limita maxima a turatiei pentru ca masina are doar 200+Km. In carte e recomandata o limita de 2/3 din turatia motorului pana la 1500Km.
Oricum, cifrele astea sunt date de computerul de bord, probabil dupa rodaj o sa-i fac eu calculul.
Mai bagam si in calcul temperaturile scazute (de ex ieri au fost 2-3C in Bucuresti) si mai crestem 1-2L/100% + motorul nou neasezat + clima + trafic si tragand linie tot pe acolo ajungem.
Ca o paranteza, un coleg care are un Golf V cu motor aspirat de 1.6 a avut aceleasi consumuri cu mine pana la vreo 2500km.
Xenon: Dupa parerea mea la genul asta de masina chiar nu se merita toate accesoriile gen bluetooth, senzor de parcare. Eu sincer nu as fi interesat nici de senzori de ploaie+lumina dar asa vine masina

Ma rog astea fac parte din marketing dar pe mine unul nu ma impresioneaza foarte mult cand vine vorba de o masina sport in care te urci pentru senzatiile pe care ti le ofera lasand pe locul doi confortul sau insonorizarea.
Ca sfat iti recomand set complet airbag-uri : fata- spate ( fata sofer: volan, genunchi,lateral si cortina, pasager: fata, lateral, cortina si eventual daca tu chiar crezi ca o sa mergi constant si cu mai mult de doua persoane si airbag-uri spate)
Pana la urma e o chestiune de gusturi insa fiecare are dreptul sa fie subiectiv cand vine vorba de o masina.