daca zici ca-ti iei benzinar parca toata lumea incearca sa te convinga sa-ti iei diesel, daca zici ca-ti iei pe motorina invers....
Moderator: Echipa Tehnica
Andrei Anghel scrie:de parca daca ar fi benzina turbo n-ar fi aceeasi chestie.
io nu vad asa mare filosofie la condusu de diesel... imi place ca poti urca borduri de videanu doar din ambreiaj
de momentu in care tre sa schimbi te prinzi si tu, ca incepe sa faca ca toti dracii ... in rest nu vad sa fie vreo diferenta notabila...
ontopic: practic dieselu e sa zicem cu 12 la suta mai scump decat benzina, dar consuma cu 35-40 la suta mai putin (oras, afara nu e diferenta asa mare). nu vad de unde "peste 20k", "peste 40k"... s-ar pune asa problema daca ar plati mai mult pe modelul diesel, dar omul a zis din start ca obtine ambele modele la acelasi pret. Cu toate astea, eu tot benzina mi-as lua-o, c4 mi se pare o masina cu tinuta de drum sportiva, suspensii tari, anvelope late, iar la asa ceva nu se preteaza un diesel. my 2 cents.
khan scrie:history scrie:Se vede ca nu prea ai condus masini pe motorina. Conteaza cum manevrezi ambreiajul, turatiile, menajarea turbinei, vana EGR... Diferentele sunt notabile...pt. cine stie sa le vada.
pai ia sa ne povestesti tu cum manevrezi turatiile si vana EGR de ex
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori