Timp de 3-4 luni incerc sa gasesc o masina care sa mi se potriveasca, si evident ca ma atrage foarte mult Citroen C4 varianta cu 4 usi Hatchback.Insa cum nu am bugetul foarte mare , imi pot permite doar una la mana a doua si am gasit cateva masini fabricate in 2008 cu vreo 80.000 de km. De exemplu :
http://www.autovit.ro/citroen-c4-C23332795.html
Am fost sa vad masina aceasta si chiar am fost placut impresionat , insa evident ca am unele temeri in legatura cu starea tehnica a masinii , mai ales ca e adusa din afara. Cel care o vinde a zis ca este dispus sa ii faca teste oriunde vreau eu , insa tot nu as avea o garantie sigura.
Prietenii imi sugereaza sa nu arunc banii pe o masina la mana doua si sa mai strang ceva bani si sa cumpar una noua , exemplul fiind Dacia Sandero.Motivele principale ar fi ca as avea garantie la masina , iar piesele ar fi foarte ieftine cica. Eu nu ma pricep ,sincer , la masini si mai rau , sunt si sofer incepator.
In momentul de fata sunt pus sa aleg. Prima mea alegere ar fi evident sa iau C4 insa am fost avertizat ca , taxele sunt mari , piesele sunt super scumpe , intretinerea masinii te face sa te arunci in dambovita etc Si evident ca acest lucru nu s.ar intampla la un Sandero ( Prietenii mei sunt fani Dacia dupa cum observati

Iar acum va intreb pe dumneavoastra, posesori de Citroen C4, ce ar trebui sa fac? Adica ce anume ar implica daca as achizitiona C4(taxe, intretinere)? Daca ar fi sa aleg C4 , ce ar trebuie sa fac ca sa ma asigur ca masina aleasa nu este una care se va dezmembra peste 5 luni ? Avand in vedere ca sunt incepator , sa merg pe o masina straina sau pe Dacia a noastra?
Multumesc foarte mult!