Design
Moderator: Echipa Tehnica
DMX scrie:"BMW-ul cu pricina are 115 cai si consuma 6,6 la 120 la ora si 9,4 in oras... "
-mi se par niste consumuri foarte rezonabile , unde e putere e si consum
-inca astept un constructor de masini care sa faca aceea masina care fie foarte puternica si sa consume foarte putin ..deocamdata se lucreaza :P
Ce-mi doresc eu este motorul de pe golf GTI sau R32 in caroseria lui C4. Cred ca asta ar fi masina visurilor mele (cele posibile).

- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@DMX: alea sint consumurile date de producator. Stiu pe cineva care are o asemenea masina si el spunea ca iarna sare si de 12 consumul, deh, tractiune spate.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Prima data am vazut C4 pe site si mi-a picat fata, m-am intrebat ce au facut cei de la Citroen, cum au reusit sa faca o masina asa de frumoasa/misto/super/tare cum vreti sa ii spuneti, pana la c4 ,sincer, singura masina de la citroen care imi placea cu adevart era xsara picasso.
Am inceput sa fac calcule si iar calcule cat ma duce varianta de baza ce ii mai pun ce mai las, nu ma decideam , nu ma lasa sa dorm noaptea.
Am fost la un dealer si am vazut un c4 x coupe mi-a placut dar ca de obicei vrei mai mult, pana la urma dupa luni de cercetari si de nopti nedormite cu gandu la masina m-am ales cu un C4 Coupe 1.6i VTR. ura
Am inceput sa fac calcule si iar calcule cat ma duce varianta de baza ce ii mai pun ce mai las, nu ma decideam , nu ma lasa sa dorm noaptea.
Am fost la un dealer si am vazut un c4 x coupe mi-a placut dar ca de obicei vrei mai mult, pana la urma dupa luni de cercetari si de nopti nedormite cu gandu la masina m-am ales cu un C4 Coupe 1.6i VTR. ura
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”