am un c4 vtr 1,4 l 2006 si ma deranjeaza ca rezervorul se deschide cu cheie iar capacul nu se blocheaza odata cu inchiderea portierelor. voi aveti aceeasi problema?
exista un dispozitiv prin care ar fi trebuit sa se blocheze si acest capac dar la mine nu este functional. astept raspunsurile voastre.
capacul de la rezervor
Moderator: Echipa Tehnica
bad,bad capac
capacul ala nu se incuie cu nimic
este tinut inchis doar de propriul lui arc
partea proasta e ca daca un vecin bun vrea sa-ti faca o surpriza acum poate
bine macar ca se incuie busonul,asa ca sa nu intre praful
este tinut inchis doar de propriul lui arc

partea proasta e ca daca un vecin bun vrea sa-ti faca o surpriza acum poate

bine macar ca se incuie busonul,asa ca sa nu intre praful

Re: capacul de la rezervor
apavie scrie:am un c4 vtr 1,4 l 2006 si ma deranjeaza ca rezervorul se deschide cu cheie iar capacul nu se blocheaza odata cu inchiderea portierelor. voi aveti aceeasi problema?
exista un dispozitiv prin care ar fi trebuit sa se blocheze si acest capac dar la mine nu este functional. astept raspunsurile voastre.
nu vad ce rost ar avea sa se inchida capacul atat timp cat busonul e cu cheie ?!... ma rog. chestia cu cheia in buson desiseamana a dacie e cica o normativa de securitate euro 17453xxxx menita sa te forteze sa opresti motorul cand faci alimentarea la pompa. mi se pare relativ inteligenta... nimeni nu se gandeste sa-si ia dublura cand merge la benzinarie

Eu la Punto nu am nici macar yala la prostia aia, dapoi si blocare.... Daca vrei sa imi pui apa in rezervor... E super easy!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”