nila.chip scrie:ma incadrez cu banii in 170000 DDP
Uuuu.....
Moderator: Echipa Tehnica
nila.chip scrie:Nu dotarile unei masini sunt esentialul pentru mine ci tinuta de drum, fiabilitatea, placerea condusului. In afara de tempomat, la GTC ma incadrez cu banii in 17000 DDP plus ca are o gramada de elemente sportive de design (la echiparea Sport).
 .  Golf merita daca ai bani de GT macar, e super inchegata si cred ca e mai stabila decat C4 -- chiar sunt curios mituc de ce zici ca e instabila -- are si punte spate independenta.
 .  Golf merita daca ai bani de GT macar, e super inchegata si cred ca e mai stabila decat C4 -- chiar sunt curios mituc de ce zici ca e instabila -- are si punte spate independenta.
aurelian scrie:Si eu am trecut prin dilema de mai sus...am luat C4 ..regrete (inca) nu am. Golf merita daca ai bani de GT macar, e super inchegata si cred ca e mai stabila decat C4 -- chiar sunt curios mituc de ce zici ca e instabila -- are si punte spate independenta.
 iar omul vrea sa-si ia o masina mai linistita (cel putin pentru atit e dispus sa plateasca).
 iar omul vrea sa-si ia o masina mai linistita (cel putin pentru atit e dispus sa plateasca).T.rac3Er scrie:mituc, baga si tu niste filme cu tine la patinaj artistic, nu de-alta dar lumea asteapta nu sufletul la gura (eu unul stiu ca da) si la mine nema polei si ghetus

funny, dar chiar vb serior, ce nu ai vreun tovaras dornic sa moara de frica cand tu derapezi spre el cu 100kmh si sa nu stie daca mai redresezi sau nu
 funny, dar chiar vb serior, ce nu ai vreun tovaras dornic sa moara de frica cand tu derapezi spre el cu 100kmh si sa nu stie daca mai redresezi sau nu 

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori
 Cauta in forum
 Cauta in forum Mesaje
 Mesaje PARTENERI
 PARTENERI Link-uri utile
 Link-uri utile Statistici
 Statistici